Now Reading:
Izbor volontera/ke i volonterske akcije 2018. g. u Krapinsko-zagorskoj županiji
Full Article 1 minutes read

Izbor volontera/ke i volonterske akcije 2018. g. u Krapinsko-zagorskoj županiji

grad koji raste

Županijsko priznanje dodjeljuje se u tri kategorije: Volonter/ka godine Mladi 15-30 godina, Volonter/ka godine Odrasli 31+ godina i Volonterska akcija godine, a na ovaj Javni poziv pristiglo je ukupno 14 prijava.

Propisanim uvjetima iz Javnog poziva udovoljava 14 pristiglih prijava, i to: 6 prijava u kategoriji Mladi, 2 prijave u kategoriji Odrasli i 6 prijava u kategoriji Volonterska akcija godine, koje se upućuju u drugi uži krug izbora u kojem građani elektronskim putem glasaju za kandidata/kandidatkinju odnosno volontersku akciju po svom izboru.

Zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek – U tijeku je izbor za volontera i volonterku godine kao i za volontersku akciju godine koju dodjeljuje Krapinsko-zagorska županija i volonterski centar Krapinsko-zagorske županije “Volontirajmo”. Već nekoliko godina unazad biramo one istaknute pojedince u našoj sredini koji su obično skromni i samozatajni, a koji veliki dio svog slobodnog vremena i dio sebe nesebično daruju svojoj zajednici – rekla je zamjenica župana Jasna Petek.

Glasati se može do 10. travnja 2019. g. Da bi Vaš glas bio zabilježen potrebno je glasati za sve tri kategorije.

sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.