Now Reading:
12. Županijska smotra projekata
Full Article 1 minutes read

12. Županijska smotra projekata

U OŠ K.Š. Gjalski u Zaboku održana je 12. županijska Smotra projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja. Na smotri su sudjelovali učenici iz: Osnovne škole Zlatar Bistrica, Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj, Osnovne škole Oroslavje, Osnovne škole Vladimira Bosnara Stubičke Toplice, Srednje škole Bedekovčina te Srednje škole Oroslavje.

Na otvorenju Smotre bila je i zamjenica župana KZŽ Jasna Petek, koja je prilikom pozdravnog govora poručila sudionicima: “Važno je da dobivate spoznaje i vještine kako biti aktivan građanin naše zajednice te time pridonosite promjenama u budućnosti. To želimo i trebamo vidjeti”, rekla je zamjenica župana Petek i pritom pohvalila njihov trud.

Djeca su predstavila projekte koje su radili s učiteljima i mentorima u sklopu redovne nastave i izvanškolske aktivnosti. ”Ona su gledala što se događa u njihovim školama i lokalnoj zajednici i ukazuju na sve što je dobro te kako popraviti sve ono što je loše”, rekla je predsjednica županijskog povjerenstva Smotre Snježana Romić i dodala je kako su dosad svi radovi bili i predloženi za državnu smotru te vjeruje kako će tako biti i ove godine.

sjever.hr/www.kzz.hr

Input your search keywords and press Enter.