Now Reading:
U prometnoj nesreći u centru Čakovca ozlijeđene dvije ženske osobe
Full Article 1 minutes read

U prometnoj nesreći u centru Čakovca ozlijeđene dvije ženske osobe

prometna nesreća

U srijedu je iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljena prijava ozljeda za 49-godišnjakinju koja je zadobila laku tjelesnu ozljedu i 23-godišnjakinju koja je zadobila tešku tjelesnu ozljedu.

Naime, u srijedu 20. ožujka oko 9 sati i 30 minuta u Čakovcu, na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulica Elizabete i Geze Legenstein te Elemera Vajde, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 35-godišnjakinja s područja općine Donji Kraljevec, dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska s automobilom je ušla u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja prema Ulici Elemera Vajde. Tada je oduzela prednost prolaska osobnom automobilu makarskih registarskih oznaka, s kojim je, krećući se kolnikom Zagrebačke ulice, upravljala 49-godišnjakinja i vozilom udarila u to vozilo.

Nakon prometne nesreće 49-godišnja vozačica i 23-godišnja putnica s područja grada Čakovca iz osobnog automobila makarskih registarskih oznaka su vozilom hitne pomoći prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec. Protiv 35-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku.

www.sjever.hr Foto arhiva

Input your search keywords and press Enter.