Now Reading:
Varaždinski karatista Enes Garibović spreman za Svjetsko prvenstvo
Full Article 2 minutes read

Varaždinski karatista Enes Garibović spreman za Svjetsko prvenstvo

enes garibović

Hrvatska karate reprezentacija s optimizmom dočekuje EP, kojem će ovoga tjedna domaćin biti španjolski grad Guadalajara, 50-tak km udaljen od Madrida.

Unatoč osvojenim odličjima, želim se prije svega fokusirati na svaki meč koji radim, dati sve od sebe, pružiti maksimum i ako tako bude, dobar rezultat neće izostati, istaknuo je na konferenciji za novinare u Zagrebu aktualni svjetski prvak u poluteškoj kategoriji (-84 kg) Ivan Kvesić koji je na prošlom EP-u u Novom Sadu osvojio i srebrnu medalju.

Izborna natjecanja i pripremne turnire odradili smo vrlo dobro, imamo odličnu, složnu ekipu i nadamo se najboljem, rekao je Enes Garibović koji će osim u ekipnom nastupiti i u pojedinačnom natjecanju, u kategoriji do 75 kg.

Upravo zbog Europskih igara u Minsku, EP u karateu održava se već u ožujku, što nije uobičajeni termin. No, kako je to prvenstvo kvalifikacijsko i za Europske igre u Bjelorusiji, u Španjolskoj je Europsko prvenstvo već krajem ožujka. U proteklom razdoblju imali smo niz aktivnosti, a sve s ciljem da naši sportaši imaju koliko je to moguće sve organizacijski posloženo kako bi se u miru zajedno sa svojim stručnim stožerima pripremali za ovako važno natjecanje, riječi su predsjednika Hrvatskog karate saveza Davora Cipeka.

www.sjever.hr/HRT

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.