Now Reading:
Dunja Mazzocco Drvar otkrila kada nam se vraća sunce i kakav nas vikend čeka, ali prije toga…
Full Article 2 minutes read

Dunja Mazzocco Drvar otkrila kada nam se vraća sunce i kakav nas vikend čeka, ali prije toga…

vrijeme

U prognozi poznate meteorologinje Dunje Mazzocco Drvar za RTL,otkriveno je kako će fronta već u utorak, sredinom dana, napustiti naše područje, a na nas će sve izraženije utjecati anticiklona sa zapada Europe.

Kiša koja pada će već do jutra prestati u sjevernim područjima, do sredine dana i u većem dijelu zemlje, a kišno će ostati samo još na južno dalmatinskim otocima i dubrovačkom području.

U gorju će padati mokar snijeg, ali malo i bez zadržavanja. Bit će vjetrovito, na kopnu uz umjeren sjeveroistočnjak, na moru uz buru koja će pod Velebitom imati orkanske udare, a južnije uglavnom olujne. Jutro će biti hladno, a na vjetru vrlo hladno, upozorava Drvar.

Poslijepodne nas očekuje razvedravanje, najprije u Međimurju i Podravini, a zatim i u cijeloj središnjoj Hrvatskoj. Zadržat će se vjetrovito i hladno, osobito na sjeveru.

Na kraju, zaključila je meteorologinja, još jednom upozorenje na neugodno, mjestimice čak i opasno vrijeme u utorak. Državni hidrometeorološki zavod upozorava na udare bure i do 140 kilometara na sat koji će svakako ograničavati promet i plovidbu, a mogli bi ponovno uzrokovati i štetu. Ni vjetar od oko 55 kilometara na sat u unutrašnjosti nije zanemariv, zaštitite se!

sjever.hr / www.tportal.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.