Now Reading:
Varteksu samo bod, Bednja iznenadila Nedeljanec
Full Article 2 minutes read

Varteksu samo bod, Bednja iznenadila Nedeljanec

nk varteks

U preostale četiri utakmice 18. kola Četvrte lige Varaždin – Čakovec odigrane u nedjelju najveće iznenađenje dogodilo se u Palovcu gdje je Dinamo iz Domašinca, čiji se teren obnavlja, „otkinuo“ dva boda Varteksu. Benković je Varteksovce doveo u vodstvo u 11. minuti, a poravnao je Krznar na početku drugog dijela. Varteks je do kraja utakmice imao apsolutnu incijativu, ali jalovu, praktički bez izraženije prilike. Bednja je u Nedeljancu sretno i spretno došla do prve proljetne pobjede i tako zadržala priključak za vodećim dvojcem, Varteksom i Poletom.

Jedini strijelac na utakmici bio je Marin Ivančić u samoj završnici prvog dijela. Nedeljančani su stiskali, stvarali prilike i promašivali, a najveću šansu za poravnanje imali su 91. minuti utakmice kada su promašili jedanaesterac. Jalžabet je doma ostvario vrijednu pobjedu protiv Rudara 2.1. Petrovečki u 31.i Možanić u 57. minuti stvorili su lijepi kapital od 2:0, a smanjio je Skolibar u 73. minuti. No rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. U jutarnjoj matineji u Čakovcu, Sloga i Mladost Komet odigrale su bez golova

Rezultati 18. kola 4. lige Vž-Čk: Podravina – Polet 0:5, Dubrava/Zagorac – Novi Marof 3:1, Nedelišće – Omladinac 2:1, Međimurec – Pušćine 2:2, Dinamo – Varteks 1:1, Sloga – Mladost Komet 0:0, Jalžabet – Rudar 2:1, Nedeljanec – Bednja 0:1.
Poredak: 1. Varteks 42, 2. Polet 41, 3. Bednja 39, 4. Nedelišće 34, 5. Pušćine 27, 6. Rudar 26, 7. Podravina 26 itd.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.