Now Reading:
Varteksu samo bod, Bednja iznenadila Nedeljanec
Full Article 2 minutes read

Varteksu samo bod, Bednja iznenadila Nedeljanec

nk varteks

U preostale četiri utakmice 18. kola Četvrte lige Varaždin – Čakovec odigrane u nedjelju najveće iznenađenje dogodilo se u Palovcu gdje je Dinamo iz Domašinca, čiji se teren obnavlja, „otkinuo“ dva boda Varteksu. Benković je Varteksovce doveo u vodstvo u 11. minuti, a poravnao je Krznar na početku drugog dijela. Varteks je do kraja utakmice imao apsolutnu incijativu, ali jalovu, praktički bez izraženije prilike. Bednja je u Nedeljancu sretno i spretno došla do prve proljetne pobjede i tako zadržala priključak za vodećim dvojcem, Varteksom i Poletom.

Jedini strijelac na utakmici bio je Marin Ivančić u samoj završnici prvog dijela. Nedeljančani su stiskali, stvarali prilike i promašivali, a najveću šansu za poravnanje imali su 91. minuti utakmice kada su promašili jedanaesterac. Jalžabet je doma ostvario vrijednu pobjedu protiv Rudara 2.1. Petrovečki u 31.i Možanić u 57. minuti stvorili su lijepi kapital od 2:0, a smanjio je Skolibar u 73. minuti. No rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. U jutarnjoj matineji u Čakovcu, Sloga i Mladost Komet odigrale su bez golova

Rezultati 18. kola 4. lige Vž-Čk: Podravina – Polet 0:5, Dubrava/Zagorac – Novi Marof 3:1, Nedelišće – Omladinac 2:1, Međimurec – Pušćine 2:2, Dinamo – Varteks 1:1, Sloga – Mladost Komet 0:0, Jalžabet – Rudar 2:1, Nedeljanec – Bednja 0:1.
Poredak: 1. Varteks 42, 2. Polet 41, 3. Bednja 39, 4. Nedelišće 34, 5. Pušćine 27, 6. Rudar 26, 7. Podravina 26 itd.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.