Now Reading:
Pogledajte cijene novih stanova u Varaždinu i Zagrebu
Full Article 2 minutes read

Pogledajte cijene novih stanova u Varaždinu i Zagrebu

stanovi

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazuju kako su prosječne oglašavane cijene stanova u novogradnji tijekom veljače bile 1,5 posto više no mjesec ranije.Kada je o cijenama nekretnina riječ, prva mjesta na ljestvicama i dalje drže područja uz more, pa su tako i najviše prosječne vrijednosti novogradnje zabilježene u Dubrovniku u kojem se za kvadratni metar u prosjeku tražio 3371 euro, te u Opatiji gdje je cijena kvadrata iznosila 3286 eura.

U odnosu na one na Jadranu, podaci oglasnika Crozilla.com pokazuju kako su cijene novogradnje, kao i ostalih nekretnina, i tijekom veljače u unutrašnjosti zemlje ipak imale niže vrijednosti.
U Osijeku se za kvadratni metar novih stanova tražilo 1132 eura, a u Varaždinu 1371 euro. U oba su se grada mogli pronaći stanovi s cijenama kvadrata već od oko 900 eura, dok njihove maksimalne oglašavane vrijednosti nisu prelazile 2000 eura.

Cijene zagrebačkih stanova u novogradnji tijekom veljače su na oglasniku Crozilla.com u prosjeku iznosile 2111 eura po kvadratu.Osim porasta cijena, u posljednje je vrijeme primijećen i osjetan porast potražnje za novim stanovima, posebno na zagrebačkom području gdje se rasprodaju još u fazi gradnje, stoga se nerijetko postavlja pitanje kakav je trenutno odnos ponude i potražnje, te nedostaje li trenutno takvih na zagrebačkom tržištu?

www.sjevr.hr/crozilla.com

Input your search keywords and press Enter.