Now Reading:
Na Trgu bana Jelačića predstavlljeni turistički potencijali Sisačko-moslavačke županije
Full Article 50 second read

Na Trgu bana Jelačića predstavlljeni turistički potencijali Sisačko-moslavačke županije

zagreb

Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić, u društvu župana Sisačko – moslavačke županije Ive Žinića, obišla je na Trgu bana Jelačića manifestaciju u sklopu koje se predstavlja turistička ponuda te Županije, odnosno Zeleno-plave zipke Hrvatske.

Pozvavši sugrađane na glavni gradski trg gdje svatko može pronaći nešto za sebe, zamjenica Majić je dodala: Veselim se ovoj manifestaciji jer je kulturna razmjena i suradnja izuzetno bitna u jačanju međusobnog razumijevanja. Također se nadam da ćemo ovakovom suradnjom i zajedničkim aktivnostima naš Zagreb i vašu Županiju te našu Domovinu pozicionirati na globalnom, izrazito kompetitivnom tržištu, napomenula je dodavši kako se uspjeh uvijek umnožava dijeljenjem i zajedničkim nastupom njegujući sve specifičnosti županija.

Na 15 štandova posjetitelji su se mogli upoznati s turističkim atrakcijama Županije, ljekovitim vodama Topuskog, netaknutom ljepotom Lonjskog polja, raskoši vinskih cesta Moslavine, povijesti i ljepote Banovine, Gline – grada hrvatske himne i Siska – grada hrvatskih pobjeda.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.