Now Reading:
Dalić: Hrvatska je favorit u utakmici protiv Mađarske
Full Article 1 minutes read

Dalić: Hrvatska je favorit u utakmici protiv Mađarske

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić razgovarao je s predstavnicima medija uoči susreta protiv Mađarske. Kazao je kako smo favoriti iako se igra pred punim stadionom na gostujućem terenu.

Strpljivo izgrađena pobjeda

“Bila je to dosta teška utakmica s Azerbajdžanom, ali dobro smo odgovorili i 90 minuta strpljivo gradili pobjedu. Potrošili smo se više od očekivanog, ali siguran sam da se sada Brozović i Rebić vratiti, a ponovno nam je i Lovren na raspolaganju te mislim da možemo biti još čvršći. Na krilima navijača nismo gubili nadu, oni su nas gurali do pobjede”

Favoriti i protiv dobre Mađarske

“Mađari su izgubili u Slovačkoj, ali nisu igrali loše. Pokazali su da su dobra momčad. No, kako god okrenemo, mi smo favoriti. Svi će na nama graditi svoj imidž, ali znamo svoju kvalitetu, vrijednost i mogućnosti. Svi su suparnici teški, svi igraju nogomet, a mi uspijevamo pobijediti i kada ne igramo sjajno, već smo uporni i strpljivi”

Umor u Budimpešti

“Tako je i u drugim velikim natjecanjima, igra se i pod tjednom i za vikend. Moramo se prilagoditi, kako je nama, tako je i Mađarima. Svi su u istoj situaciji”

www.sjever.hr/HNS

Input your search keywords and press Enter.