Now Reading:
Beba stara svega 59 dana zadobila je teške ozljede glave u napadu psa u mjestu Repaš u Podravini
Full Article 2 minutes read

Beba stara svega 59 dana zadobila je teške ozljede glave u napadu psa u mjestu Repaš u Podravini

pas

Stravičan napad dogodio se u petak oko 14 sati, a nakon događaja teško ozlijeđena curica hitno je iz lokalne koprivničke bolnice, gdje je prvo zaprimljena, prebačena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Dijete je zadobilo teške ozljede glave u napadu argentinske doge obiteljskih prijatelja, a radi se o višestrukim ozljedama kostiju, lubanje i mozga. Djevojčica je u petak kasno navečer i dalje bila životno ugrožena.

Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić za Jutarnji je izjavio kako je prvi pregled u Dječjoj bolnici obavljen u 19.06 sati.

Nakon uvida u MSCT utvrđene su indikacije da je nužan hitan neurokirurški operativni zahvat. Riječ je o kraniocerebralnoj traumi, što znači da su oštećeni mozak i kost glave. Osim višestrukih prijeloma, dijete ima i krvarenja te je stradalo i moždano tkivo. Operacija je trajala sve do 21.30 sati. Zbrinute su sve ozljede kostiju kranijuma i moždanih struktura. Dijete se trenutačno nalazi u jedinici intenzivnog liječenja – rekao je za Jutarnji list s napomenom da je stanje djeteta i dalje vrlo neizvjesno.

Prema pričama mještana napad se dogodio kada je žena s dvomjesečnom bebom došla u posjet svojim prijateljima.

www.sjever.hr/Jutarnji.hr

Input your search keywords and press Enter.