Now Reading:
“Tjedan smijeha” rekordan po broju posjetitelja
Full Article 2 minutes read

“Tjedan smijeha” rekordan po broju posjetitelja

kerekeš

Dvostrukom izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra “Pod hitno na hitnu” autora i redatelja Ljubomira Kerekeša, sinoć je završio jubilarni 10. TJEDAN SMIJEHA Kerekesh Teatra, ponovno potvrdivši status NAJPOSJEĆENIJEG KAZALIŠNOG FESTIVALA U HRVATSKOJ!
Festival je u deset dana trajanja nadmašio sva očekivanja- ukupno 55 kazališnih predstava pogledalo je više od 16 tisuća posjetitelja iz cijele Varaždinske županije i okolice!

Publika je, osim u hit komedijama domaćina Kerekesh Teatra, imala prilike uživati i u komedijama kazališta iz cijele regije- Lude kuće iz Zagreba, Teatromana, Teatra Poco Loco, Teatra Gavran, Hit Teatra, Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, kazališta Moruzgva iz Zagreba, kao i Ludens Teatra iz Koprivnice. Program su svojim monokomedijama obogatili i zagrebački glumci Mada Peršić te Tarik Filipović, a najviše izvedbi na festivalu imala je nova predstava Kerekesh Teatra za djecu i mlade „Bibi i Bubi“, autora i redatelja Jana Kerekeša.

Tjedan smijeha je i ove godine pratila MEĐUNARODNA IZLOŽBA KARIKATURISTA, koja je u suradnji s Hrvatskim društvom karikaturista bila postavljena u fojeru HNK u Varaždinu. Ove godine na izložbi je sudjelovalo ukupno 18 autora iz četiri države (Makedonija, Irska, BIH i Hrvatska) s ukupno 45 radova. Publika je svojim glasovima izabrala najbolje radove, a najbolji karikaturisti nagrađeni su vrijednim novčanim nagradama.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.