Now Reading:
Švicarci će do kraja godine u Ludbregu otvoriti 20-ak novih radnih mjesta
Full Article 50 second read

Švicarci će do kraja godine u Ludbregu otvoriti 20-ak novih radnih mjesta

Generalni konzul Republike Hrvatske Zurich Švicarska Slobodan Mikac uručio je gradonačelniku Ludbrega Dubravku Biliću zahvalnicu za izdašnu potporu prilikom ostvarenja ulaganja Variosystems d.o.o..

Podsjećamo, u Ludbreg je stigao novi švicarsko-američki investitor, Variosystems AG sa sjedištem u Steinachu, kantonu St. Gallen. Riječ je o elektroničkoj kompaniji, a ovih dana u tijeku su razgovori za prva zapošljavanja.

Ugovor o najmu je potpisan i uskoro u postojeći proizvodni pogon počinju pristizati strojevi. Do kraja godine prema njihovim procjenama zaposlili bi dvadesetak radnika, a brojka bi postepeno rasla. Mi smo ponosni što su između nas, Varaždina, Preloga, Čakovca i Ivanca izabrali baš Ludbreg jer to potvrđuje da pozitivna poduzetnička klima ovdje nije mit već stvarnost – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Švicarci su u spomenutim gradovima obišli 15 potencijalnih lokacija, a odabrana se nalazi u Koprivničkoj ulici u Ludbregu. Očekuju da će ovdje uložiti desetak milijuna eura.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.