Now Reading:
Petek i Gaćina prvaci Hrvatske
Full Article 2 minutes read

Petek i Gaćina prvaci Hrvatske

stolni tenis

Sveti Martin je proteklih dana vikenda bio domaćin Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za seniorke i seniore, a u tamošnjoj je sportskoj dvorani od petka do nedjelje osamdesetero najboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača ukuopno odigralo 120 mečeva.
U igri mješovitih parova slavili su Andrea Pavlović (STK Aquastil) i Ivor Ban (STK Dugo Selo), kod muških parova Ivor Ban i Luka Martinek (oba STK Dugo Selo), dok u igri ženskih parova najuspješnije bile igračice STK Varaždin Ivana Malobabić i Petra Petek. U pojedinačnoj konkurenciji žena titulu državne prvakinje osvojila je Varaždinka Petra Petek u finalu svladavši drugoplasiranu Andreju Pavlović (igra u inozemstvu), dok je muško finale pripalo Andreju Gaćini koji je u vrlo neizvjesnom finalu svladao drugoplasiranoga Tomislava Pucara (oba igraju u inozemstvu).

Time je Petra Petek na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu osvojila dvostruku krunu okitivši se titulama državne prvakinje pojedinčano i u ženskim parovima s Ivanom Malobabić, a vrijedan uspjeh ostvario je Varaždinac Ronald Redjep (STK Starr) koji je s Tomislavom Kolarekom (igra u inozemstvu) osvojio brončanu medalju za treće mjesto u muškim parovima.
Za odličnu organizaciju trodnevnoga sportskog događaja valja zahvaliti STK Starr, Life Class Termama Sveti Martin u čijem su hotelu natjecatelji boravili, pokroviteljima ovoga događaja općini Sveti Martin i Međimurskoj županiji te Hrvatskom Stolnoteniskom Savezu.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.