Now Reading:
ZAVRŠENA OBDUKCIJA Jasmina ubijena s najmanje dva udarca u glavu?
Full Article 2 minutes read

ZAVRŠENA OBDUKCIJA Jasmina ubijena s najmanje dva udarca u glavu?

Kako doznaje Jutarnji list, obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti Jasmine Dominić, čije je tijelo pronađeno u subotu u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, puknuće lubanje – nesretna je djevojka zadobila najmanje dva udarca u glavu zasad nepoznatim predmetom.

Podsjetimo, leš Jasmine Dominić pronađen je ove subote u škrinji koja se nalazila u kući u kojoj je živjela njezina sestra Smiljana Srnec s obitelji. Tijelo nesretne djevojke, koje se u škrinji nalazilo sve ove godine, navodno je našao zet njezine sestre te je odmah obavijestio policiju. Iste večeri policija je privela Smiljanu i njenog muža Ivicu Srneca koji je pušten nekoliko sati kasnije. Smiljana je, pak, zadržana u pritvoru, piše Jutarnji.
Jasmini se svaki trag gubi 2000. godine, a selom Palovec kolale su glasine da je ili otišla u Francusku ili negdje na brod. Njezin nestanak konačno je prijavljen tek 2005. godine, a mještani su novinarima Jutarnjeg ispričali kako se Jasminin otac s tim nikada nije pomirio. Neki govore da je i on sumnjao da bi za nestanak mogla biti odgovorna njezina sestra Smiljana.
Darko Galić, županijski državni odvjetnik, novinarima je rekao da će osumnjičena biti ispitana u roku u kojem teče njezin pritvor, a to je najkasnije sutra u jutarnjim satima.

preuzeto: Jutarnji.hr

Input your search keywords and press Enter.