Now Reading:
ZAVRŠENA OBDUKCIJA Jasmina ubijena s najmanje dva udarca u glavu?
Full Article 2 minutes read

ZAVRŠENA OBDUKCIJA Jasmina ubijena s najmanje dva udarca u glavu?

Kako doznaje Jutarnji list, obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti Jasmine Dominić, čije je tijelo pronađeno u subotu u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, puknuće lubanje – nesretna je djevojka zadobila najmanje dva udarca u glavu zasad nepoznatim predmetom.

Podsjetimo, leš Jasmine Dominić pronađen je ove subote u škrinji koja se nalazila u kući u kojoj je živjela njezina sestra Smiljana Srnec s obitelji. Tijelo nesretne djevojke, koje se u škrinji nalazilo sve ove godine, navodno je našao zet njezine sestre te je odmah obavijestio policiju. Iste večeri policija je privela Smiljanu i njenog muža Ivicu Srneca koji je pušten nekoliko sati kasnije. Smiljana je, pak, zadržana u pritvoru, piše Jutarnji.
Jasmini se svaki trag gubi 2000. godine, a selom Palovec kolale su glasine da je ili otišla u Francusku ili negdje na brod. Njezin nestanak konačno je prijavljen tek 2005. godine, a mještani su novinarima Jutarnjeg ispričali kako se Jasminin otac s tim nikada nije pomirio. Neki govore da je i on sumnjao da bi za nestanak mogla biti odgovorna njezina sestra Smiljana.
Darko Galić, županijski državni odvjetnik, novinarima je rekao da će osumnjičena biti ispitana u roku u kojem teče njezin pritvor, a to je najkasnije sutra u jutarnjim satima.

preuzeto: Jutarnji.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.