Now Reading:
Danas snijeg, sutra bez oborina da vidimo koliko može biti dug naslov jer stvarno naslov katkad treba biti vrlo dugačak pa možda i sad
Full Article 3 minutes read

Danas snijeg, sutra bez oborina da vidimo koliko može biti dug naslov jer stvarno naslov katkad treba biti vrlo dugačak pa možda i sad

U Varaždinu je u 7 sati izmjereno 0 Celzijevih stupnjeva, uz 1 cm snijega. Prema prognozi DHMZ-a danas pretežno oblačno s kišom, na Jadranu ponegdje obilnijom praćenom grmljavinom. U gorju snijeg uz stvaranje i debljeg snježnog pokrivača. S padom temperature susnježice i snijega bit će i u nizinama središnje Hrvatske te mjestimice u unutrašnjosti Dalmacije i podno Velebita. U drugome dijelu dana na zapadu prestanak oborine, a na sjevernom Jadranu i djelomično razvedravanje. Zapuhat će većinom umjeren sjeveroistočnjak i sjeverac. Na Jadranu još ujutro umjereno i jako jugo, od sredine dana na sjevernom dijelu bura, do večeri i olujna. Temperatura zraka uglavnom od 1 do 6, na Jadranu između 8 i 14 °C, a poslijepodne i navečer hladnije.

U Varaždinu je u 7 sati izmjereno 0 Celzijevih stupnjeva, uz 1 cm snijega.
Prema prognozi DHMZ-a danas pretežno oblačno s kišom, na Jadranu ponegdje obilnijom praćenom grmljavinom. U gorju snijeg uz stvaranje i debljeg snježnog pokrivača. S padom temperature susnježice i snijega bit će i u nizinama središnje Hrvatske te mjestimice u unutrašnjosti Dalmacije i podno Velebita. U drugome dijelu dana na zapadu prestanak oborine, a na sjevernom Jadranu i djelomično razvedravanje. Zapuhat će većinom umjeren sjeveroistočnjak i sjeverac. Na Jadranu još ujutro umjereno i jako jugo, od sredine dana na sjevernom dijelu bura, do večeri i olujna. Temperatura zraka uglavnom od 1 do 6, na Jadranu između 8 i 14 °C, a poslijepodne i navečer hladnije.


Snijeg u parku


U većem će dijelu zemlje biometeorološke prilike biti razmjerno nepovoljne tijekom prijelaza atmosferske fronte. Nesanica, glavobolja, razdražljivosti i loše raspoloženje moguće su kod meteoropata, a malo veće tegobe kod plućnih i srčanih bolesnika, te reumatičara.
Sutra umjereno i pretežno oblačno. U Dalmaciji, osobito južnoj, ponegdje kiša, moguće i grmljavina, a uglavnom u gorju te prema kraju dana u Slavoniji i unutrašnjosti Dalmacije mjestimice malo snijega. Ujutro ponegdje u unutrašnjosti može biti magle. Vjetar većinom slab, mjestimice umjeren sjeveroistočni i istočni. Na Jadranu na jugu još veći dio dana jugo, ponegdje i jugozapadnjak, a drugdje umjerena i jaka, na udare i olujna bura u slabljenju. Najniža jutarnja temperatura od -6 do -1, na Jadranu između 3 i 8 °C. Najviša dnevna od -2 do 3, na Jadranu između 6 i 11 °C.

Input your search keywords and press Enter.