Now Reading:
Zagorski savate borci vrlo uspješni na natjecanju u Crikvenici
Full Article 2 minutes read

Zagorski savate borci vrlo uspješni na natjecanju u Crikvenici

U Crikvenici je u nedjelju, 9. lipnja, održano 6. natjecanje Crikvenica Savate Opet, na kojemu su nastupili i zagorski savate klubovi.

Nastupilo je ukupno 13 klubova sa 154 prijavljena borca, a sudjelovali su klubovi iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Riječ je o disciplini assaut za sve uzraste – kadeti, juniori i seniori.

Iz SK-a Krapina bilo je prijavljeno osam boraca. Pritom je Petra Marija Poslončec osvojilo 1. mjesto u kategoriji kadetkinje -40kg, Jan Grozdek 1. mjesto u kategoriji mlađi kadeti -65kg i Adrijan Veseljak također 1. mjesto u kategoriji junior -80kg.

Jakov Poslončec osvojio je 2. mjesto u kategoriji kangaroo -25kg, zatim Filip Borovečki 2. mjesto u kategoriji senior -75kg, Nikola Benc osvojio je 3. mjesto u kategoriji kadet -45kg, Helena Mihalina bila je 3. u kategoriji starija kadetkinja +75kg, te je Martin Grđan osvojio također 3. mjesto, ali u kategoriji senior -75kg.

Iz SK-a Đidara Zabok bilo je prijavljeno 15 boraca.

Nikola Jurak osvojio je 1. mjesto u kategoriji kadet -65kg, Matej Čelec također 1. mjesto, ali u kategoriji junior +85kg. Ema Jerneić bila je 2. u kategoriji mlađe kadetkinje -30kg, Luka Šoštarić osvojio je 2. mjesto u kategoriji kadet -45kg, Fabijan Čop 2. mjesto u kategoriji stariji kadet -55kg, Sara Vukić 2. mjesto u kategoriji starije kadetkinje -65kg, Sandro Čop 2. mjesto u kategoriji junior -70kg, Lorena Jadek 2. mjesto u kategorijijuniorka -60kg te Marko Balaško 2. mjesto u kategoriji senior -80kg.

Lukas Tkalčević osvojio je 3. mjesto u kategoriji mlađi kadeti -35kg, Arijan Dobrijević 3. mjesto u kategoriji mlađi kadeti -40kg, Karlo Lukavečki 3. mjesto u kategoriji kadet -55kg, Sara Šimag 3. mjesto u kategoriji starije kadetkinje -55kg, Dora Mladenović 3. mjesto u kategoriji starije kadetkinje -65kg, dok Vilim Posavec u svojoj kategoriji nije prošao kvalifikacije.

Iz SK-a Stubica bilo je prijavljeno petero boraca.

David Vlahović osvojio je 1. mjesto u kategoriji kangaroo -25kg, Leo Lacković 1. mjesto u kategoriji mlađi kadeti -35kg, Mateo Knezović 1. mjesto u kategoriji juniori -70kg, Helena Stepan 1. mjesto u kategoriji juniorke -70kg te Borna Mirt 2. mjesto u kategoriji kadeti -40kg.

SK Kobra Marija Bistrica sa svojim natjecateljima nije prisustvovao natjecanju.

sjever.hr
10.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.