Now Reading:
U Varaždinu silom ušli u stan 23-godišnjaka i pokušali mu ukrasti igraću konzolu, no nisu uspjeli
Full Article 1 minutes read

U Varaždinu silom ušli u stan 23-godišnjaka i pokušali mu ukrasti igraću konzolu, no nisu uspjeli

provala

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 27 i 35 godina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Razbojništva.

Kako se sumnja, oni su u četvrtak, 30. svibnja oko 20.20 sati u ulici Braće Radić u Varaždinu, došli do stana kojim se koristi 23-godišnjak, pozivajući ga da otvori vrata. U trenutku kad je on otključavao bravu, navedeni su fizičkom snagom razbili ulazna vrata i ušli u stan. Pritom ga je jedan od njih pošpricao sprejom s nadražujućom tvari po licu i odgurnuo ga na trosjed, pri čemu ga je uhvatio za ruke, onemogućivši mu da se brani i zatražio da im da novac.

Za to je vrijeme drugi muškarac s police uzeo igraču konzolu, a kako se 23-godišnjak oslobodio iz zahvata, navedeni je odbacio konzolu te zajedno s drugim provalnikom, pobjegao iz stana. Provalnici su naknadno pronađeni i dovedeni na kriminalističko istraživanje, nakon kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

sjever.hr

03.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.