Now Reading:
Pogledajte vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije!
Full Article 1 minutes read

Pogledajte vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije!

Koprivničko-križevačka županija je i ove godine izdala publikaciju Vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije za školsku godinu 2024./2025. sa željom da osnovnoškolcima olakša nastavak školovanja i izbor srednje škole koje će upisati po završetku osmog razreda.

Peto izdanje Vodiča kroz srednje škole na jednom mjestu donosi sve informacije o mogućnostima nastavka srednjoškolskog obrazovanja na području županije. Detaljno su predstavljena strukovna zanimanja i gimnazijski programi, a u školskoj godini 2024./2025. učenicima je na raspolaganju gotovo 60 zanimanja, 51 razredni odjel i 1.166 slobodnih mjesta u prvim razredima.

Vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije za školsku godinu 2024./2025. dostupan je i na stranicama županije.

Uz ponudu srednjoškolskih programa, u Vodiču je prikazana i aktualna ponuda visokoškolskih programa u Koprivničko-križevačkoj županiji koji mogu biti važni za profesionalni razvoj u budućnosti.

Dragi učenici, vjerujemo da će ovaj Vodič uvelike pomoći u odluci o odabiru srednje škole u kojoj ćete nastaviti svoje obrazovanje – poručuju čelni ljudi Koprivničko-križevačke županije.

sjever.hr/kckzz.hr
28.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.