Now Reading:
Grad Ivanec na gospodarskim sajmovima i skupovima:15 godina podrške lokalnom razvoju
Full Article 50 second read

Grad Ivanec na gospodarskim sajmovima i skupovima:15 godina podrške lokalnom razvoju

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. već 15 godina kontinuirano podržavaju lokalne poduzetnike, obrtnike i OPG-ove kroz aktivno sudjelovanje na gospodarskim sajmovima i manifestacijama. Grad Ivanec neprestano radi u obliku na potpora na promociji turističkih i gospodarskih potencijala.

Kroz programe Grad Ivanec i Poslovna zona pružaju konkretnu pomoć kako bi poduzetnici mogli razviti svoje poslovanje. Njihova prisutnost na mnogim sajmovima diljem Hrvatske i regije izgradila je reputaciju Ivanca kao poslovno prijateljske destinacije koja aktivno surađuje sa svojom poduzetničkom zajednicom

Ova tradicija predstavljanja na sajmovima nije samo obična podrška, već ključna komponenta gradskih poticaja lokalnom gospodarstvu. Na sajmovima su prisutni i angažirani još od 2009. godine.

Važno je istaknuti da su ovo samo djelomične aktivnosti koje Grad i Poslovna zona provode u podršci poduzetnicima i promociji Ivanca kao poslovno prijateljskog grada kako bi doprinijeli razvoju Ivanca u ono što je danas.

sjever.hr 03.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.