Now Reading:
Na ovogodišnje Ljeto uz Muru stižu 4 Tenora, Hladno pivo, Vlado Kalember i Lidija Bačić
Full Article 2 minutes read

Na ovogodišnje Ljeto uz Muru stižu 4 Tenora, Hladno pivo, Vlado Kalember i Lidija Bačić

Ovogodišnje Ljeto uz Muro, koje se veže i uz Dan grada trajat će dulje i bit će obogaćeno novim, prije svega sportskim događanjima. S obzitom da ove godine slijedi i Europsko nogometno prvenstvo, manifestacija će biti bogatija i za prijenose nogometnih utakmica Vatrenih, ali i druga nova sportska nadmetanja.

Osim koncerata velikih hrvatskih estradnih zvijezda na Šetnici svete Barbare, te već tradicionalnih gradskih događanja poput Murske alke i Gradskog kotlića, ovo Ljeto uz Muru donosi i turnire u košarci, odbojci i nogometu, čime će se obogatiti sezona na izletištu Fusek. Sve pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Također, wine fest će se održavati prije svih većih koncerata, a prije samog otvorenja Eura, čeka nas i nadmetanju u znanju o europksim prvenstvima. Ove godine se otvara i Sokolski dom, dvorana prvotno izgrađena 1933. Dan nakon otvorenja u Centru za kulturu „Rudar“ odigrat će se i kazališna predstava kojoj je radnja djelomično upravo u Sokolskom domu tridesetih godina 20. stoljeća, predstava upravo o Murskom Središću!

Nezaobilazni langoši koji su tražena roba uvijek i svugdje bit će nova tema kojoj će se posvetiti i radionica, a očekujte i prodaju novih verzija ovog omiljenog, ali i Međimurcima tradicionalnog specijaliteta. Ljeto uz Muru obuhvatit će i okolno naselja, a dani Peklenice ove se godine neće održati u lipnju, već sele u tjedan prije najvećeg prošćenja u Međimurju.

Manifestacije počinje u petak 14. lipnja na Šetnici svete Barbare, a završava 21. srpnja. Prvog dana manifestacije nastupa Tribute band Balašević, a od većih imena tu je koncert 4 Tenora 21. lipnja, Hladnog piva 22. lipnja, Lidije Bačić 28. lipnja i Vlade Kalembera 29. lipnja.

sjever.hr

29.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.