Now Reading:
KAKO TO? Međimurka Sweet Mary ipak neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u seksu?
Full Article 2 minutes read

KAKO TO? Međimurka Sweet Mary ipak neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u seksu?

Ovog utorka u Španjolskoj počinje Svjetsko prvenstvo u seksu na kojem je trebala nastupiti i Međimurka Marija Zadravec, poznata kao Sweet Mary.

Svega par dana uoči početka, Marija je na društvenoj mreži objavila da njezin ulazak na svjetsko prvenstvo ipak nije siguran. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

-Dragi moji prijatelji i fanovi, ovog utorka počinje dugo očekivano svijetsko prvenstveno, svakodnevno dobivam puno poruka od vas kada sve ovo počinje, no moram vas obavjestiti da moj ulazak na svijetsko prvenstveno zasad nije siguran, što ne znači da će tako i ostati, te da kasnije možda i uđem na prvenstvo i iskusim “grupu smrti” kako vi to volite reč.

Pošto sam europska prvakinja od strane organizatora mi je omogućeno sudjelovanje na svijetskom prvenstvu, tako da zasad kada me neće biti na samom početku natjecanja podrške izvana će naravno biti, dok se to možda ne promjeni mojim ulaskom kao natjecatelj, ali za sada je nažalost tako iz mojih osobnih razloga.

Ovo sam napisala iz razloga da znate iz prve ruke, prije nego se počinju širiti razne dezimformacije.
Ako se šta promjeni biti ćete obaviješteni na vrijeme.
Organizaciji i natjecateljima želim dobar i uspješan početak, puno sreće, zabave i vruće dane na prekrasnoj lokaciji u Španjolskoj – napisala je Sweet Mary.

sjever.hr/fb- marija zadravec
03.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.