Now Reading:
Pridružite se predavanjima i raspravama na temu kako umjetna inteligencija i inovativne tehnologije unaprjeđuju turizam i mobilnost
Full Article 1 minutes read

Pridružite se predavanjima i raspravama na temu kako umjetna inteligencija i inovativne tehnologije unaprjeđuju turizam i mobilnost

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije organizira meetup „Futurizam u turizmu i mobilnosti: AI i Blockchain revolucija”, koji će se održati u četvrtak, 29. veljače, u Poslovno-tehnološkom inkubatoru od 10 sati. Program organiziraju Regea, EIT Urban Mobility i Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije.

Okupljanje je kreirano s ciljem pružanja dubinskog uvida u promjene koje donose umjetna inteligencija (AI) i blockchain tehnologija u pejzaž modernog turizma i mobilnosti. Putem interaktivnog programa, predavanja, Q&A sesije i networkinga, odgovorit će se na neka od gorućih pitanja današnjice: „Kako i na koji način ove inovativne tehnologije poboljšavaju korisničko iskustvo (UX), doprinose održivosti i efikasnosti?”.

Među govornicima su najavljeni vrhunski stručnjaci i istaknuti profesionalci, svaki sa svojim jedinstvenim pristupom i setom znanja u području tehnologije, turizma i mobilnosti, koji će s okupljenima podijeliti svoje dragocjene uvide, praktične savjete i iskustva iz prve ruke.

U predavanjima i panel raspravama sudjelovat će: Jan Štenduh, Renata Brkić, Jurica Sabol, Ante Rončević, Maja Brkljačić, Aleksandra Prodanović Stamenović, Mario Slaviček, Aleš Pevc, Luka Slapnik, Dominik Cvetkovski, Krešimir Herceg, Kristijan Škarica i Vedran Srhoj-Egekher.

Svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na poveznici za prijavu.

Input your search keywords and press Enter.