Now Reading:
Muškarac nožem izbo ženu pred putnicima u gradskom autobusu, teško je ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti
Full Article 2 minutes read

Muškarac nožem izbo ženu pred putnicima u gradskom autobusu, teško je ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti

U ljubljanskom gradskom autobusu danas je došlo do incidenta u kojem je teško ozlijeđena žena. Nju je, prenosi index.hr, nakon svađe muškarac izbo pred ostalim putnicima. Prema navodima policije, napadač i žrtva su se poznavali.

Kako je priopćeno iz ljubljanske policije, o događaju u autobusu za Bežigrad obaviješteni su nešto prije 7 sati. Kasnije je policija dodala da je žrtva u napadu teško ozlijeđena, ali da nije životno ugrožena, prenose slovenski mediji.

Prema dosad poznatim informacijama, muškarac je prišao poznanici i ozlijedio je oštrim predmetom. Ozlijeđenu ženu hitna pomoć je prevezla u UKC Ljubljana, a policija je osumnjičenog uhitila na mjestu događaja. Kriminalističko istraživanje je još u tijeku, a osumnjičeni je u policijskom pritvoru. Više detalja bit će poznato sutra na konferenciji za novinare.

Kako piše slovenski Dnevnik, incident se dogodio na liniji 14, a sigurnosna kamera navodno je pokazala da umiješani nisu ulazili jedan za drugim, već je između njih bilo još nekoliko putnika. Kako novine neslužbeno doznaju, muškarac je tada izvukao nož i izbo ženu. Nož mu je prema još nepotvrđenim informacijama pao na tlo, a jedan od putnika ga je podigao i sakrio. U pomoć je priskočio još jedan putnik te su zajedno zadržali počinitelja do dolaska policije.

Foto: ilustracija
sjever.hr/index.hr
05.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.