Now Reading:
Krapinsko-zagorska županija raspisala natječaj za prijavu projekata u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama
Full Article 2 minutes read

Krapinsko-zagorska županija raspisala natječaj za prijavu projekata u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama

Krapinsko-zagorska županija raspisala je Natječaj za prijavu programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

Ukupna planirana vrijednost natječaja je 88 tisuća eura, odnosno 663.036 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500 eura, odnosno 3.767,25 kuna, dok maksimalna sredstva po programu/projektu iznose 4 tisuće eura (30.138 kuna).

– Ovim putem pozivamo udruge da budu aktivni sudionici u oblikovanju pozitivnih promjena u našoj zajednici. Prijavite svoje projekte koji će doprinijeti izgradnji snažnog civilnog društva, poticanju participacije građana te promicanju vrijednosti koje smanjuju negativne posljedice društvenih izazova, projekte i programe koji podržavaju ranjive skupine, pridonose stvaranju inkluzivnog okruženja te promiču dostojanstven i zdrav život. Također, kao Županija koja ima nultu toleranciju na nasilje očekujemo inovativne prijedloge usmjerene prema sprječavanju nasilja i stvaranju sigurnijeg društva za sve nas – poručio je nakon objave natječaja župan Željko Kolar te napomenuo da je rok za podnošenje prijava 31. siječnja 2024. godine.

Prijave se šalju na propisanim obrascima isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ePrijava Krapinsko-zagorske županije, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na županijskoj internet stranici.

foto: arhiva
sjever.hr/kzz.hr
31.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.