Now Reading:
Gradonačelnik Dražen Srpak ugostio udomljenu djecu i udomitelje s područja Murskog Središća
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnik Dražen Srpak ugostio udomljenu djecu i udomitelje s područja Murskog Središća

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak upriličio je prijem za udomljenu djecu i udomitelje s područja grada Mursko Središće.

Uz najljepše želje za blagdane, gradonačelnik je istaknuo da je to što rade – pružaju djeci obitelj i dom, nešto vrlo vrijedno, hrabro i nesebično te da imaju punu potporu i podršku Grada Mursko Središće.

Zahvalio im se na tome što čine i naveo neka tako i nastave, a sve u cilju da djeca imaju topao dom, ispravan odgoj i životne stavove.

Predsjednica Udruge udomitelja Međimurja Marina Hoblaj zahvalila je gradonačelniku na podršci te je iznijela kako su kao Udruga, odnosno udomljena djeca i udomitelji jako dobro prihvaćeni na području grada, što joj je iznimno drago.

Isto tako, Udruga provodi brojne projekte, aktivnosti i radionice za djecu i udomitelje. Trenutno na području grada Mursko Središće ima osam udomiteljskih obitelji.

Po završetku prijema gradonačelnik Dražen Srpak djeci je podijelio slatke pakete te im zaželio najljepše želje u novoj 2024. godini.

foto: mursko-sredisce.hr
sjever.hr/mursko-sredisce.hr
30.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.