Now Reading:
Nakon Podevčeva, završila sanacija oborinske odvodnje i u Završju Podbelskom – projekt vrijedan oko 18,5 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Nakon Podevčeva, završila sanacija oborinske odvodnje i u Završju Podbelskom – projekt vrijedan oko 18,5 tisuća eura

Stanovnici Završja Podbelskog imaju novi razlog za zadovoljstvo. Naime, nakon dugo vremena riješen je problem oborinske odvodnje uz nerazvrstane ceste na tom području i to zahvaljujući projektu vrijednom oko 18,5 tisuća eura.

Riječ je o radovima na sanaciji, odnosno zacjevljenju oborinske odvodnje koje je u ugovorenom roku izveo Građevinski obrt „Iskop” iz Klenovnika.

Grad Novi Marof ulaže značajna sredstva u komunalnu infrastrukturu i podizanje njezine kvalitete, brinući jednako o svim naseljima, nastojeći svim stanovnicima osigurati odgovarajuće uvjete života, rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

–Učinkovita odvodnja oborinskih voda važan je korak prema poboljšanju infrastrukture i kvalitete života naših građana, posebice u onim naseljima u kojima nema kanalizacije. Ovakvi radovi imaju ključnu ulogu u sigurnoj odvodnji oborinskih voda s naših ulica i površina i raduje me što smo, nakon Podevčeva, uspjeli obaviti sanaciju i u Završju Podbelskom. Trudimo se rješavati probleme jedan za drugim i nećemo stati dok svim našim građanima ne osiguramo životne uvjete kakve zaslužuju– poručio je Jenkač.

sjever.hr
29.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.