Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi ovog tjedna na sjeveru Hrvatske
Full Article 9 minutes read

U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi ovog tjedna na sjeveru Hrvatske

Brzi put do zaposlenja vodi preko portala posao.hr. Pogledajte koje su 10 pozicija istaknute samo za vas ovog tjedna u Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Varaždinska županija         

Knauf Insulation d.o.o. traži osobu na poziciji Talioničar kod kupolne peći (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Poslodavac nudi stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Zadaci na ovom poslu uključuju kontrolu rada peći, otklanjanje zastoja u radu peći te kontrolu toka taline. Prijaviti se možete putem linka do 31.12.2023.

KTC d.d.zapošljava Konobara (m/ž) u Varaždinu. Opis posla je posluživanje gostiju, čišćenje prostora, pranje posuđa te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijavite se putem linkado 03.01.2024.

Manpower traži osobu na poziciji Operater stroja (m/ž). U opisu posla je praćenje i održavanje parametara procesa u skladu sa zadanim vrijednostima. Poslodavac omogućava isplatu Božićnice, Uskrsnice, Regresa, Darove te povećanje plaće temeljem godine rada. Prijavite se do 02.01.2024. na link.

Radio Sjeverni.FMzapošljava Radijskog voditelja (m/ž) u Varaždinu. Nude rad u redakciji i stjecanje novinarskog iskustva, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na najvećim festivalima u regiji. Ako volite glazbu i želite raditi u dinamičnom i mladenačkom okruženju, prijaviti se možete putem linka do popune pozicije.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. U opisu posla se nalazi gradski I međugradski prijevoz putnika I paketa. Traže pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa iprijavite se na link do 31.12.2023.

Konzum Plus d.o.o.zapošljava na poziciji Blagajnik / Komisionar (m/ž). U opisu posla nalazi se briga o rokovima trajanja proizvoda, te o izgledu, čistoći i urednosti radnog prostora. Poslodavac nudi mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijaviti se možete do 18.01.2024. putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. Zapošljava na poziciji Konzultant u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Od kandidata očekuju izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu (minimalno B2/C1) te komunikativnost i orijentiranost na rješavanje problema korisnika. Poslodavac nudi mogućnost raznih bonusa temeljem operativnih postignuća. Mjesto rada je Rijeka I cijela Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. zapošljava na poziciji Skladištar – viličarist (m/ž). Mjesto rada je Varaždin.  Poslodavac nudi trinaestu plaću, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), kvartalne premije / neto nagrade za ostvarene rezultate, naknadu za topli obrok te djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Hervis d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Specijalist za sportsku opremu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koji su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200 EUR mjesečno. Prijave pošaljite na link do 29.12.2023.

Međimurska županija

Svijet zabave jedan d.o.o. zapošljava na poziciji Blagajnik / Operater u automat klubu (m/ž) u Zagrebu, Puli, Čakovcu I Rijeci. U opisu posla se nalazi uplata / isplata novca, izrada I vođenje raznih evidencija, rad s automatima za igre na sreću te podrška igračima. Nisu glavni uvjeti, ali će vas izdvojiti od ostalih kandidata ako imate iskustva u radu s gotovinom i poznajete igre na sreću. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

Konzum Plus d.o.o.zapošljava na poziciji Blagajnik / Komisionar (m/ž). U opisu posla nalazi se briga o rokovima trajanja proizvoda, te o izgledu, čistoći i urednosti radnog prostora. Poslodavac nudi mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijaviti se možete do 18.01.2024. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u kontinentalnoj Hrvatskoj. Opis posla uključuje rad na blagajni, izlaganje robe te brigu o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela. Poslodavac nudi benefite poput božićnice, uskrsnice, dara za prvašiće, poklon paketa za rođenje djeteta te još mnogih drugih. Prijaviti se možete putem linka do 08.01.2023.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 19.01.2024.      

Adecco Hrvatska d.o.o. Zapošljava na poziciji Konzultant u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Od kandidata očekuju izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu (minimalno B2/C1) te komunikativnost i orijentiranost na rješavanje problema korisnika. Poslodavac nudi mogućnost raznih bonusa temeljem operativnih postignuća. Mjesto rada je Rijeka I cijela Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

NEORES d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćni radnik (m/ž). Mjesto rada je Mursko Središće. Radi se o poslu na neodređeno I na puno radno vrijeme. Poslodavac nudi stalni radni odnos, redovita i stimulativna primanja te prijateljsku radnu atmosferu i kvalitetne uvjete rada. Prijavite se na link do 31.01.2024.

CROFISHtraži osobu na poziciji Poslovođa ribarnice (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Radi se samo jedna smjena, fond sati je 40h tjedno rasporedeno od utorka do subote. Od kandidata se očekuje minimalno 1 godina radnog iskustva. Prijavite se na link do 31.12.2023.

PERUTNINA PTUJ – PIPO d.o.o. zapošljava Administratora u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. U opisu posla se nalazi izvršavanje operativnih zadataka u SAP sustavu

dnevno praćenje i kontrola radnih naloga kroz proizvodne procese. Nude se dinamična radna okolina te isplata naknade za troškove prijevoza I topli obrok. Prijavite se na link do 31.12.2023.

KTC d.d. zapošljava na poziciji Mesar (m/ž). Mjesto rada je Prelog. Osoba na ovoj poziciji slaže I sortira mesne proizvode, priprema meso za prodaju, kontrolira rokove trajanja mesa, ispomaže kod utovara I istovara, vodi brigu o održavanju čistoće te radi I ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Istra I Slovenija ili kontinentalna Hrvatska. U opisu posla se nalazi redovni obilazak klijenata iz svih ciljnih grupa na svom teritoriju. Nude paket beneficija koji se odnosi na sve zaposlenike – godišnji bonus za uspješnost, regres, naknada za prehranu, božićnica i uskrsnica. Prijavite se na link do 04.01.2024.

Krapinsko-zagorska županija

Mamut Fortisd.o.o. zapošljava na poziciji Operator – blagajnik u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Od kandidata se iziskuje komunikacija s gostima, blagajnički posao, vođenje propisanih evidencija i smjenski rad. Neke od pogodnosti su bonusi i stimulacije na plaću, moguća mentorska obuka kandidata te brojne ostale novčane nagrade vjernim zaposlenicima. Za više informacija i prijavu posjetite link do 4.1.2024.

Studenac d.o.o zapošljava Prodavača (m/ž) na brojnim lokacijama u Krapinsko-zagorskoj županiji. Od kandidata se očekuje SSS razina obrazovanja, urednost, pouzdanost te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. U opis posla pripada izlaganje robe, briga o rokovima, kontrola kvalitete i svježine proizvoda te rad na blagajni. Posao nudi obuku za nove zaposlenike, novčani bonus, naknadu za prijevoz te isplatu božićnice, uskrsnice i brojnih drugih novčanih beneficija. Prijavite se na link do 8.1.2024.

Poslodavac KTC d.d. traži zaposlenika na poziciji Blagajnika (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Kandidat mora samostalno obračunavati i naplaćivati robu, voditi računa o cijenama te briga o vrijednosnim papirima. Za prijavu je potrebna minimalno srednjoškolska sprema, vozačka dozvola B kategorije te osnovno poznavanje rada na računalu. Za prijavu posjetite link do 31.12.2023.

Lidija obrt zapošljava na poziciji Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Mogući je rad od kuće. Kandidat treba poznavati pisani i čitani njemački jezik. Nudi se suradnja s uspješnom njemačkom kompanijom, samostalno kreiranje svog vremena te jedinstven pristup načinu rada. Prijave su na linku do 19.1.2024.

Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije zapošljava na poziciji Doktora (m/ž) medicine. Mjesto rada je Lobor. Traži se zamjena za odsutnog radnika uz probni rok u Ordinaciji obiteljske medicine Lobor.  Uvjeti za prijavu su završen integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine-VSS, položen stručni ispit, minimalno radno iskustvo od 5 mjeseci te poznavanje rada na računalu. Za više informacija i prijavu posjetite link do 27.12.2023.

LOGOPEDSKI KABINET LINEA j.d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Magistra logopedije (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Potrebna je fakultetska razina obrazovanja. Od kandidata se očekuje otvorenost, komunikativnost i mogućnost rada s djecom. U opis posla pripada logopedska obrada, pisanje nalaza te izrada didaktičkih igara i materijala. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, bogato opremljeni poslovni prostor te opuštena atmosfera rada. Za više informacija i prijavu posjetite link do 31.1.2024.

ZAŠTITA-ZAGREB d.o.o. zapošljava Zaštitara (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Potrebno je imati završenu srednjoškolsku razinu obrazovanja. Nije potrebno radno iskustvo. U opis posla pripada tjelesna zaštita osoba i imovine sukladno zakonu o privatnoj zaštiti. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije raspisuje natječaj za poziciju Medicinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Zlatar. Za prijavu potrebna je četverogodišnja srednjoškolska sprema za medicinske tehničare, položen stručni ispit te poznavanje rada na računalu. Nije potrebno radno iskustvo. Za više informacija i prijave posjetite link do 27.12.2023.

Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije raspisuje za natječaj poziciju Spremačice i pralje (m/ž). Mjesto rada je Zlatar. Potrebna je završena osnovna škola. Nije potrebno radno iskustvo. Za moguću prijavu na natječaj kandidati su dužni dostaviti sljedeće dokumente: presliku domovnice, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o stažu te uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci. Za više informacija i prijave posjetite link do 27.12.2023.

STOLARIJA LISAK zapošljava na poziciji Stolara (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica. Potrebna je završena srednjoškolska razina obrazovanja, radno iskustvo od minimalno godinu dana te položeni vozački ispit B kategorije vozila. Kandidat će odrađivati poslove vezane za izradu namještaja i mora posjedovati znanje za izradu namještaja od pločastog materijala. Za prijavu posjetite link do 31.1.2024.

Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 23.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.