Now Reading:
BLAGDANSKI ŠOPING Neke će trgovine biti zatvorene puna tri dana – evo informacija
Full Article 3 minutes read

BLAGDANSKI ŠOPING Neke će trgovine biti zatvorene puna tri dana – evo informacija

Obavite blagdanski šoping na vrijeme jer neke trgovine neće raditi sva tri dana – na Badnjak, Božić i blagdan sv. Stjepana.

Planirate li ići u kupnju na Badnjak, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme, donosi portal 24 sata.

KONZUM – Sve prodavaonice će na Badnjak raditi prema posebnom radnom vremenu kojeg možete pogledati OVDJE. Za Božić, i blagdan Svetog Stjepana neće raditi.

LIDL – Trgovine neće raditi na Badnjak, Božić niti na blagdan Svetog Stjepana.

SPAR i INTERSPAR – Na Badnjak, 24. prosinca, INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će do 17 sati. SPAR supermarketi također će raditi skraćeno, do 14 sati. Izuzetak su SPAR supermarketi Supernova Zadar, Valpovo, Šibenik, Ludbreg, Kaštel Sućurac i Gospić koji će raditi do 15 sati.

Sve SPAR i INTERSPAR trgovine bit će zatvorene na Božić, 25. prosinca, blagdan Svetog Stjepana, 26. prosinca.

Više informacija kako radi koja trgovina možete provjeriti OVDJE.

PLODINE – Na Badnjak rade od 7 do 18 sati i to vrijedi za supermarkete s radnom nedjeljom. Na Božić i blagdan Svetog Stjepana su zatvoreni. Više informacija o radnom vremenu pojedinih trgovina možete provjeriti OVDJE.

KAUFLAND – Trgovine su zatvorene na Božić i blagdan Svetog Stjepana, a na Badnjak će većinom raditi 07:00 – 16:00 sati. Kako na Badnjak radi vaša trgovina možete provjeriti i OVDJE.

KTC – ‘KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima’. Tako da oni ovi godine ne rade na Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana.

STUDENAC – Za Badnjak, 24. prosinca prodavaonice Studenca radit će prema rasporedu rada za ovu nedjelju. Za Božić prodavaonice Studenca neće raditi, kao ni 26. prosinca, Točno radno vrijeme svih trgovina pogledajte OVDJE.

DM – Sve dm trgovine su zatvorene na Božić i blagdan Svetog Stjepana, a na Badnjak rade po prilagođenom radnom vremenu kojeg možete vidjeti OVDJE.

MÜLLER – Ne radi na Božić niti blagdan Svetog Stjepana, a trgovine na Badnjak će raditi prema prilagođenom radnom vremenu kojeg možete vidjeti OVDJE.

BIPA – Sve BIPA poslovnice biti će zatvorene za Božić i blagdan Svetog Stjepana, a radno vrijeme poslovnica na Badnjak možete provjeriti OVDJE.

Izdvojili smo i neke shopping centre:
ARENA CENTAR ZAGREB Trgovine Arena Centra neće raditi na Božić, 25.12., te na blagdan sv. Stjepana, 26.12.. Na Badnjak, 24.12., trgovine rade skraćeno od 9:00 do 17:00.

AVENUE MALL ZAGREB Na Badnjak će trgovine raditi 9 – 18 sati, a na Božić i .blagdan sv. Stjepana neće raditi.

SUPERNOVA BUZIN Shopping centar Supernova Buzin na Badnjak radi do 18 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana ne radi.

WEST GATE Centar će biti zatvoren na Badnjak, Božić i blagdan sv. Stjepana (izuzev igraonice Family Park).

CITY CENTER ONE ZAGREB WEST Shopping centar na Badnjak radi od 9 do 17 sati, a za Božić i na blagdan Sv. Stjepana je zatvoren.

CITY CENTER ONE ZAGREB EAST Isto radno vrijeme ima i shopping centar East.

SUPERNOVA VARAŽDIN Na Badnjak radi do 14 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana ne radi.

LUMINI CENTAR VARAŽDIN Trgovački centar Lumini u Varaždinu otvoren je samo u nedjelju 24. prosinca od 9-17 sati.

sjever.hr/24sata.hr
23.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.