Now Reading:
Udruga branitelja i Općina Bednja udružile snage za zajednički božićni dar! 1200 eura za moderna električna invalidska kolica
Full Article 50 second read

Udruga branitelja i Općina Bednja udružile snage za zajednički božićni dar! 1200 eura za moderna električna invalidska kolica

Općina Bednja i Udruga branitelji Hrvatske – Općina Bednja zajedno su sufinancirali nabavku električnih invalidskih kolica za potrebitog mještanina.

Ova hvalevrijedna inicijativa, vrijedna 1200 eura, ne samo da pridonosi većoj neovisnosti korisnika, već i širi radost i solidarnost.

Električna invalidska kolica, s elektromotornim pogonom, pružaju olakšanje osobama koje se ne mogu mehanički kretati ili trebaju smanjenje opterećenja na rukama i ramenima tijekom putovanja.

U duhu blagdanske solidarnosti, načelnik Općine Bednja Damir Poljak istaknuo je važnost brige o sugrađanima.

-U ovo predbožićno vrijeme, radost je podijeliti ovu humanitarnu inicijativu u našoj Općini. Osim što će pridonijeti većoj neovisnosti i olakšati svakodnevne poslove našeg mještanina, vjerujemo da će ova gesta potaknuti ljude na dodatnu podršku i pažnju prema onima kojima je to najpotrebnije – rekao je načelnik Poljak i zaželio svima sretan i radostan Božić.

sjever.hr

22.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.