Now Reading:
Socijaldemokrati u Varaždinu organizirali županijsku organizaciju
Full Article 2 minutes read

Socijaldemokrati u Varaždinu organizirali županijsku organizaciju

U nedjelju je u Varaždinu održan Osnivački odbor Županijske organizacije Socijaldemokrata Varaždinske županije.

Na temelju jednoglasne podrške članova, za predsjednika Županijske organizacije Socijaldemokrati Varaždinske županije imenovan je Velimir Kučko. Za potpredsjednika je izabran Nino Posavec Kovač, dok će funkciju tajnika obnašati Dorijan Cikač.

Novoizabrani je predsjednik naglasio kako će primarni cilj varaždinskih Socijaldemokrata biti formiranje gradskih i općinskih organizacija koje će služiti kao točke okupljanja svim istomišljenicima te djelovati u službi građana i rješavanju njihovih problema i pitanja.

– Hvala svima koji su odabrali izaći iz privatnosti i uključiti se u napore za osiguranje dobrobiti zajednice i javnog interesa, ne očekujući pritom ništa za sebe već sa željom da našom aktivnosti u lokalnim zajednicama dajemo doprinos stvaraju Hrvatske kakvu želimo – rekao je Kučko.

Svečanom događanju prisustvovao je i predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović koji je čestitao na osnivanju nove organizacije za koju kaže da je dominantno sastavljena od mladih ljudi koji nikada prije nisu bili članovi neke stranke, ali su, prema njegovim riječima, “prepoznali viziju i napore Socijaldemokrata da se uspostavi politika koja će u prvi plan staviti najvažnija dva resursa kojima raspolažemo, a to su naša zemlja i naši ljudi.“

Dodao je kako Socijaldemokrati žele stvoriti društvo i uvjete u kojima mogu slobodno izražavati svoja mišljenja i riješiti problem partijskog porobljavanja javne države.

foto – fb Socijaldemokrati Varaždinske županije

sjever.hr

17.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.