Now Reading:
Zasluženi „veliki odmor”: Zagrebačka županija nagradila nastavnike koju su otišli u mirovinu
Full Article 2 minutes read

Zasluženi „veliki odmor”: Zagrebačka županija nagradila nastavnike koju su otišli u mirovinu

Zagrebačka županija je u Vrbovcu je organizirala svečani prijem za 59 učitelja, nastavnika i profesora koji su kroz radni vijek podučavali djecu, a sada otišli u mirovinu. Tim povodom uručeni su im poklon bonovi u vrijednosti 200 eura.

-Ovaj dan posvećujemo Vama, ljudima koji ste cijeli svoj radni vijek brinuli o djeci. Ne samo da ste bili učitelji, nego ste im, na neki način pomagali u njihovom odrastanju – rekao je zamjenik župana Ervin Kolarec, poželjevši svima da umirovljeničke dane provedu sa svojim obiteljima u radosti, veselju i zdravlju.

Uz recitaciju pjesmice, koju pamti još iz školskih dana, svim učiteljima, nastavnicima i profesorima, vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj čestitao je odlazak u zasluženu mirovinu.

-Drago mi je da ste u našem Gradu. Pohvaljujem Županiju na ovoj inicijativi. Mislim da je stvarno hvale vrijedno nagraditi učitelje za sav trud koji su uložili, za sve znanje koje su dali i za vrijeme koje su dali svojim učenicima. Sve ovo što ste ulagali u djecu želim da vam se i vrati. I dan danas pamtim svoje učiteljice koje sam volio i rado ih srećem na ulici i rado ih pozdravljam. Hvala Vam svima – rekao je Kralj.

U ime svih prisutnih nastavnika obratila se bivša ravnateljica Srednje škole Vrbovec, koja je u školi provela punih 41 godinu, Mirjana Pušić.

-Nama koji smo cijeli radni vijek posvetili školi, učenicima i poučavanju ovo je neizmjeran znak uvažavanja i časti. Nama koji smo otišli u mirovinu ostaje zahvalnost prema svima Vama koji ste nas razumjeli i podržavali u radu – rekla je Pušić zahvalivši Županiji na prijemu i poklon bonu.

Gost iznenađenja na prijemu bio je kvizaš Dean Kotiga koji je kroz kratki kviz provjerio znanje profesora iz raznih kategorija, a svakome tko je točno odgovorio uručen je mali znak pažnje.

sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
07.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.