Now Reading:
Nakon Prijovićke, najave koncerta Lepe Brene, u Arenu Zagreb dolazi i Dragana Mirković!
Full Article 2 minutes read

Nakon Prijovićke, najave koncerta Lepe Brene, u Arenu Zagreb dolazi i Dragana Mirković!

Regionalna zvijezda Dragana Mirković slavi jubilarnih 40 godina karijere, a tim će povodom počastiti i zagrebačku publiku. Popularna pjevačica najavila je svoj koncert u Areni Zagreb 3. svibnja iduće godine.

Mirković je obećala da će u Zagrebu napraviti spektakl za pamćenje.

-Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja dok mogu izdržati sam na sceni i pjevam. Zato ne obećavam puno koncerata da bih mogla obećati puno emocija i puno pjesama. Moja publika mora osjetiti svu moju ljubav, svu moju emociju i svu snagu koju ću izvući iz sebe i dati je njima – rekla je za Extra FM, a prenosi 24sata.

Osim što puni dvorane, popularna glazbenica ima i vlastitu televiziju, diskografsku kuću, a od nedavno i glazbeno-plesni show. Iako živi u Beču, otkrila je kako je za Hrvatsku vežu lijepe uspomene.

-Dio rodbine nam je u Hrvatskoj, jedni su u Zagrebu, snaha je iz Splita, moj prvi odlazak na more sa školom je bio u Makarsku, ja sam od tada zaljubljena u dalmatinski naglasak. Mene puno divnih uspomena veže za Hrvatsku i za Zagreb, a posebno za Split i okolicu – poručila je.

foto: Facebook Dragana Mirković
sjever.hr/24sata.hr
07.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.