Now Reading:
POHVALNA ODLUKA Općina Đurmanec dodjeljuje božićnice
Full Article 1 minutes read

POHVALNA ODLUKA Općina Đurmanec dodjeljuje božićnice

Općina Đurmanec povodom nadolazećih blagdana dodijeliti će božićnice umirovljenicima, braniteljima umirovljenicima, nezaposlenim osobama prijavljenim u evidenciji Zavoda za zapošljavanje na dan 15. studenog, obiteljima s troje ili više djece te korisnicima socijalne pomoći koji imaju prijavljeno prebivalište na području općine.

Sredstva su osigurana u općinskom Proračunu, a isplaćivati će se umirovljenicima koji imaju mirovinu do 340 eura, dok će se ista isplaćivati i hrvatskim braniteljima i HRVI koji su u mirovini neovisno i visini mirovine. Svima ostalima dodjeljuju se božićnice u iznosu od 35 eura.

Iz Općine pozivaju da se svi navedeni prijave u Jedinstveni upravni odjel Općine Đurmanec, počevši od ponedjeljka 11. prosinca do kraja godine za dodjelu božićnica.

Umirovljenici trebaju donijeti sa sobom osobnu iskaznicu te zadnji ili predzadnji odrezak od mirovine ili izvod iz banke kojim dokazuju svoj status umirovljenika i visinu mirovine, dok branitelji uz to moraju donijeti dokaz o statusu branitelja. Ostali moraju donijeti samo osobnu iskaznicu.

sjever.hr

06.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.