Now Reading:
UKRAS PONESI, RADOST DONESI Ove subote dođite u Čakovec na božićno-humanitarnu akciju za djecu
Full Article 2 minutes read

UKRAS PONESI, RADOST DONESI Ove subote dođite u Čakovec na božićno-humanitarnu akciju za djecu

Vodeći se primjerom dobre prakse ranijih godina, božićno – humanitarnom akcijom “Ukras ponesi, radost donesi” kojoj je veliki broj Čakovčana i Međimuraca dalo svoj doprinos, ovogodišnja istoimena akcija održati će se ove subote, 9. prosinca 2023. godine na Franjevačkom trgu u Čakovcu s početkom u 10:30 sati.

Zamisao Grada Čakovca i Turističke zajednice Čakovca je da božićni ukrasi s istaknutom božićnom željom za 40-ak mališana krase jelku kod Crkve sv. Nikole biskupa u središtu grada, a građani će do blagdana Božića razveseljavati djecu poklonima – njihovim božićnim željama.

Rukavice, knjiga, pernica, lutka, društvena igra, šal, autić…, neke su od želja mališana koje im mnogi od nas mogu ostvariti.

U božićnu akciju uključile su se i osnovne škole kojima je Grad Čakovec osnivač, a to su I., II., III. osnovna škola, Centar za odgoj i obrazovanje, OŠ Ivanovec i OŠ Kuršanec, čiji učenici će izraditi božićne ukrase s istaknutim željama djece slabijeg imovinskog statusa. Također, u akciju su uključena i sama djeca slabijeg imovinskog statusa iz evidencije kojom raspolaže Grad Čakovec.

Prošećite subotnjom špicom i svratite do središnje božićne jelke te odaberite jedan od jedinstvenih ukrasa koji će vas dugo podsjećati da ste svojim skromnim darom uvelike uljepšali dječje blagdanske trenutke. Proveselite se uz glazbenu igraonicu dječjih vrtića, dolazak Moto Mrazova u središte grada, božićni tradicijski sajam te uz pregršt predblagdanskog ugođaja!

sjever.hr/cakovec.hr
05.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.