Now Reading:
Unatoč kiši, Božićni sajam u Stubakima sa bogatom ponudom oduševio posjetitelje
Full Article 2 minutes read

Unatoč kiši, Božićni sajam u Stubakima sa bogatom ponudom oduševio posjetitelje

Stigao nam je najljepši dio godine, pa je tom prilikom, već tradicionalno, u Općini Stubičke Toplice pripremljen bogati program Božićnog sajma, koji se održao u subotu u jutarnjim satima u organizaciji općinske Turističke zajednice, a pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice i suorganizaciji udruga topličkog kraja.

Tradicionalni Božićni sajam i ovoga se puta održao u Parku Vladimira Bosnara, a svi posjetitelji sajma imali su priliku kušati i kupiti eko-etno-eno proizvode, razgledati i kupiti božićno cvijeće i dekoracije, uživati u tradicijskim kolačima kao i nezaobilaznim proizvodima lokalnih OPG-ova.

Sadržaja nije izostalo ni za one najmlađe, pa je tako za klince i klinceze bilo organizirano fotografiranje i druženje s Djedom Božičnjakom i Djedovim pomoćnicama, dok je za zabavni dio bio zaduženi Tamburaški sastavni „Vikendaši”.

Kako je istaknuo načelnik Općine Stubičke Toplice, Josip Beljak, iako ih je godinama vrijeme služilo, ovoga puta dogodila im se kiša.

– Unatoč vremenu, imamo lijepu atmosferu, pozitivnu prije svega. Lijepi broj izlagača, to su sve naše udruge, naši OPG-ovi koji su svake godine s nama i koji nas u adventsko vrijeme razvesele svojim novim proizvodima – rekao je načelnik Beljak te istaknuo kako posjetitelji imaju priliku uživati u zbilja bogatoj ponudi.

– Danas je ljudi nešto malo manje, ali to nije razlog da se mi ne podružimo uz naše „Vikendaše”, uz prefine kolače naše Udruge žena, Udruge umirovljenika. Imamo mlada vina Udruge vinara i vinogradara Peharček, domaćih kobasa iz Lovačke udruge Jazavac i svih ovih finih proizvoda – od meda, od sokova i svega ostaloga što je proizvod naših lokalnih OPG-ova – poručio je načelnik Beljak.

sjever.hr

02.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.