Now Reading:
Evo, što vam se ovog tjedna nudi od poslova na sjeveru Hrvatske!
Full Article 9 minutes read

Evo, što vam se ovog tjedna nudi od poslova na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca u Krapinsko-zagorskoj, Međimurskoj i Varaždinskoj županiji! Pročitajte više u nastavku.

Krapinsko-zagorska županija

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Nude se mogućnost dodatne zarade i naknada za prijevoz. Mjesta rada su Pregrada, Krapinske toplice, Sv. Križ Začretje, Desinić, Hum na Sutli, Mali Tabor, Radoboj, Krapina, Podgora Krapinska, Kupljenovo i Luka. Kandidat treba imati SSS sklonost timskom radu.  Prijavite se na link do 08.12.2023.

KTC d.d. traži ososbu na poziciji Radnik u poljoljekarni (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Poslodavac nudi stalni radni odnosi rad na određeno vrijeme. U opis posla spada slaganje i sortiranje robe. Kandidat treab imati SSS poljoprivrednog smjera, godinu dana radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite putem linka do 16.12.2023.

ALBRA d.o.o. zapošljava na poziciji Elektroinstalater (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Poslodavac omogućava stalni radni odnosi rad na neodređeno vrijeme.U opis posla spada montaža elektro komandnih ormara. Idealni kandidat treba imati završenu osonovnu školu i radno iskustvo od dvije godine. Prijavite putem linka do 22.12.2023.

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ZAJEZDA traži osobu na poziciji Odgajatelj (m/ž). Mjesto rada je Zajezda. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati godinu dana radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 07.12.2023.

OSNOVNA ŠKOLA STJEPANA RADIĆA zapošljava na poziciji Pomoćnik u nastavi (m/ž). Mjesto rada je Brestovec Orehovički. Nude se radno vrijeme od 22 sata tjedno i rad na određeno. Radno iskustvo nije potrebno. Knadidat mora imati završenu četverogodišnju srednju školu. Prijavite se na link do 06.12.2023.

Dječji vrtić Mačići zapošljava na poziciji Zdravstveni voditelj- viši medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Mače. Nude se radno vrijeme od 6 sati tjedno i rad na određeno. Kandidat treba imati višu ili prvostupanjsku razinu obrazovanja. Radno iskusutvo nije važno. Prijavite se na link do 06.12.2023.

TP VARAŽDIN traži osobu na poziciji Prodavač (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na određeno.Opis posla je  rad u trgovini sa mješovitom robom. Kandidat treba imati završenu osonovnu školu. Mjesto rada je Budinšćina. Radno iskusutvo nije važno. Prijavite se na link do 28.12.2023.

KOGUTEX d.o.o. zapošljava na poziciji Računovođa (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Mjesto rada je Konjščina. U opis posla spada bračun plaća i obračun PDV-a. Kandidat treba imati završenu četvreogodišnju srednju školu i iskustvo od dvije godine i 6 mjeseci. Prijavite se na link do 27.12.2023.

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ZABOK traži Radnika za pomoć u kući (m/ž). Poslodavac omogućava radno vrijeme od deset sati tjedno i rad na određeno. Radno iskustvo nije važno. Mjesto rada je Zabok. Knadidat treba imato vozačku dozvolu B kategorije i završenu osnovnu školu.  U opis posla spada briga o higijeni i pomoć u socijalnoj integraciji. Prijavite se na link do 04.12.2023.

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije traži osobu na poziciji Osobni asistent (m/ž). Nude se rad od 20 sati tjedno i rad na određeno. Mjesto rada je Klanjec. U opis posla spada pružanje usluge osobne asistencije muškoj osobi. Kandidat treba imati završeno trogodišnju srednju školu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se na link do 04.12.2023.

Međimurska županija

Muškatljin zapošljava na poziciji Terenski komercijalist (m/ž). Mjesto rada je Donji Vidovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati minimalno završenu četverogodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije potrebno. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 08.12.2023.

Dom za starije i nemoćne osobe Sivica traži osobu na poziciji Kuhar (m/ž). Mjesto rada je Sivica. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla ulazi priprema hrane i serviranje jela. Idealan kandidat ima završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se na link do 31.12.2023.

PIB EXTRA, D.O.O. zapošljava na poziciji Djelatnik odjela 3d skeniranja (m/ž). Mjesto rada je Štefanec. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i osiguran topli obrok. U opis posla ulazi fizičko skeniranje projekata 3D skenerom i održavanje uređaja. Kandidat treba imati  završenu četverogodišnju srednju školu i radno iskustvo od dvije godine. Prijavite se na link do 31.12.2023.

MESO-PRERADA MESA “KIŠ”, FRANJO KIŠ traži osobu na poziciji Prodavač u mesnici (m/ž). Mjesto rada je Donji Kraljevec. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Idealan kandidat ima završenu trogodišnju srednju školu. Poželjno radno iskustvo kao trgovac ili mesar, ali nije uvjet. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 11.12.2023.

CHAKY TRGOVINA, PROIZVODNJA, SERVIS D.O.O. zapošljava na poziciji Vozač “c” kategorije u tuzemnom prijevozu (m/ž). Mjesto rada je Nedelišće. Nude se moguće besplatno školovanje na “E” kategoriju i puno radno vrijeme.  U opis posla ulazi dostava robe teretnim vozilom do 7.0 t u domaćem prijevozu. Kandidat treba imati godinu dana radnog iskustva i vozačku dozvolu kategorije C. Prijavite se na link do 08.12.2023.

Centar za pomoć u kući Međimurske županije traži osobu na poziciji Gerontodomaćin (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama. Kandidat za ovu poziciju treba imati završenu osnovnu školu i biti aktivan vozač B kategorije. Radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se na link do 06.12.2023.

LAGANINI zapošljava na poziciji Pomoćni kuhar (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac omogućava rad na određeni i radno vrijeme od 20 sati tjedno. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Glavni zadaci su ispomoć u kuhinji i priprema namirnica. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i radno iskustvo od 6 mjeseci. Prijavite se na link do 08.12.2023.

HSG Kariera traži osobu na poziciji  Radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Prelog. Poslodavac omogućava redovna primanja i atraktivne dodatke. Neki od zadataka su izrada proizvoda i poluproizvoda prema nacrtima priprema elemenata. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno.Prijavite se na link do 12.12.2023.

RUDI-EXPRESS zapošljava na poziciji Čistač (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Glavna zadaća ove pozicije je poslovi čišćenja poslovnog prostora i autobusa. Kandidat treba imati  završenu srednju školu od 3 godine i godinu dana radnog iskustva.Prijavite se na link do 31.12.2023.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE HODOŠAN traži osobu na poziciji Njegovatelj (m/ž). Mjesto rada je Hodošan. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati  završenu srednju školu od 3 godine. Radno iskustvo nije važno. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 30.12.2023.

Varaždinska županija

Hervis d.o.o. zapošljava  na poziciji  Prodavač / Specijalist za sportsku opremu (m/ž). Nude se mogućnost dodatnog bonusa i mogućnosti za interno napredovanje. U opis posla spada savjetovanje i pomaganje kupaca. Idealan kandidat je osoba koja voli sport i uživa u kontaktu s kupcima.  Mjesto rada je Varaždin. Prijaviti se možete na link do  29.12.2023.

Sjeverni.FM traži osobu na poziciji Radijski tehničar – tonski realizator (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad na određeno vrijeme.  Kandidat treba biti komunikativna i precizna osoba koja mora dobro poznavati rad na računalu i imati vozačku dozvolu B kategorije. U opis posla spada čitanje vijesti i obavljanje novinarskog posla. Prijaviti se možete na link do 10.12.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i redovno povećanje plaće. Traži se odgovoran  kandidat koji je timski igrač i voli usvojiti nova znanja. Predznanje nije uvjet. U opis posla spada posluživanje hrane i priprema McDonald’s burgera.  Mjesto rada je više mjesta u Hrvatskoj uključujući grad Varaždin. Prijavite se putem linka do 20.12.2023.

Ozone Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Assistant Project Manager (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. U opis posla spada suradnja s arhitektima i dizajnerima,izrada troškovnika i komunikacija s dobavljačima. Posebne pogodnosti su ugovor na neodređeno vrijeme, plaćeni putni troškovi i neradni vikendi. Kandidat treba imati znanje engleskog jezika i VŠS ili ekvivalentno iskustvo u vođenju projekata. Prijaviti se možete putem linka do 17.12.2023.

DIVI Construction d.o.o. traži osobu na poziciji Građevinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada priprema gradilišta i pomoćni poslovi voditelju gradilišta. Idealan kandidat ima završeno srednje obrazovanje u području građevinarstva ili iskustvo na opisanim poslovima. Prijaviti se možete putem linka do 29.12.2023.

FANON traži osobu na poziciji Električar (m/ž). Mjesto rada je Petrijanec. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Neki od zadataka na ovoj poziciji su popravak elektro dijelova strojeva i montaže silosa. Kandidat treba imati minimalno srednjoškolsko obrazovanje u struci i 1 godina dana radnog iskustva. Prijaviti se možete putem linka do 31.12.2023.

MI4 traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Glavni zadaci na ovoj poziciji su posluživanje pića i napitaka u kafiću. Osoba koja se prijavljuje na ovu poziciju treba imati srednje obrazovanje neovisno o smjeru i biti vedra i komunikativna.Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 07.12.2023.  na link.

LBM OPREMA zapošljava na poziciji Voditelj projekata uvođenja robotike i automatizacije u industriju (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Nude se stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja. U opis posla ulazi straživanje i rukovanje automatiziranim strojevima. Idealan kandidat ima obrazovanje mehatroničkog, strojarskog, elektrotehničkog ili srodnog smjera i znanje engleskog jezika barem na B2 razini. Prijavite se na link do 20.12.2023.

Orange traži osobu na poziciji Dostavljač robe (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Glavana zadaća je dostava robe (voća i povrća) u 4 županije: Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Međimurska. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i  vozačku B kategorije. Prijavite se na link do 29.12.2023.

ELEKTROMEHANIK SYSTEME zapošljava na poziciji Zavarivač mag i tig postupkom (m/ž). Mjesto rada je Donji Kneginec. Nude se stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. U opis posla ulazi izrada čeličnih konstrukcija i zavarivanje MAG i TIG postupkom. Traži se kandidat sa završenom trogodišnjom srednjom školom i radnim iskustvom od jedne godine. Prijavite se na link do 29.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 02.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.