Now Reading:
U zagrebačkoj menzi pojavili se žohari u tanjurima studenata
Full Article 2 minutes read

U zagrebačkoj menzi pojavili se žohari u tanjurima studenata

Kako piše Dnevnik.hr, više žohara pronađeno je u razmaku od nekoliko sati u tanjurima studenata koji su objedovali u brzoj menzi Studentskog doma Stjepan Radić u četvrtak.

Jedan od studenata rekao je za Dnevnik.hr da je njegov cimer sve fotografirao i objavio na društvenim mrežama, no ubrzo mu je stigao poziv od nepoznate osobe nepunih 30 minuta nakon objave, koja ga je tražila da ukloni navedenu sliku.

– Želio bih istaknuti da su studenti ogorčeni situacijom s prehranom u SD-u Stjepan Radić, koji je najveći dom u Hrvatskoj. Želio bih bolje uvjete za svoje kolege i sebe jer drugog izbora nemamo – rekao je student za Dnevnik.hr

– Htio bih prije svega istaknuti da ne krivim tete i da tete u menzi imaju moju punu podršku, kao i podršku mojih kolega – dodao je.

Iz ureda ravnatelja Studentskog centra odgovorili su da je ravnatelj Mirko Bošnjak naložio hitni inspekcijski nadzor kao i očitovanje osoblja.

Istaknuli su kako su sve detaljno pregledali i nisu uočene nesukladnosti u čuvanju namirnica.

– U sklopu redovne dezinsekcije prema Planu provedbe mjera DDD-a, (a zbog primijećene pojave štetnika) kompletni prostor pizzerije s pripadajućim prostorijama podvrgnut je dezinsekciji u prošlom tjednu (srijeda) i ponovljenoj akciji dezinsekcije (ponedjeljak) kako bi se uspješno suzbile sve razvojne generacije štetnika. Postoji opravdana sumnja kako je pronalazak štetnika u hrani izravno povezan s provedbom DDD mjera i njihovim suzbijanjem – odgovorili su iz ureda ravnatelja.

sjever.hr/Dnevnik.hr

01.12.202.

Input your search keywords and press Enter.