Now Reading:
Udruga Sveta Ana neumorno radi, u tijeku je akcija za najpotrebitije učenike
Full Article 2 minutes read

Udruga Sveta Ana neumorno radi, u tijeku je akcija za najpotrebitije učenike

Iza Udruge Sveta Ana je pet uspješno provedenih akcija pod nazivom „Božićna vila” u kojima su proteklih godina osigurani darovi za potrebite učenike u osnovnim školama. S obzirom na izuzetno velik odaziv prethodnih godina, u tijeku je i šesta „Božićna vila”.

Osim djece iz Udruge Sveta Ana, daruju se i učenici osnovnih škola, njih 169, i to iz OŠ Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ Ante Kovačića Zlatar, OŠ Zlatar-Bistrica, OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan, OŠ Konjščina, OŠ Budinščina, OŠ Bedekovčina te ove godine dodatno i OŠ Side Košutić Radoboj.

– Cilj naše akcije je barem nakratko razveseliti naše najmlađe, stoga budimo i ove godine razlog nečijeg osmijeha. Kako se bliži najljepše doba godine, ono božićno, nekako se svi veselimo blagdanskom stolu, kolačima, druženjima, poklonima i toplini doma, ali, nažalost, ima onih koji blagdane ne mogu provesti na taj način. Baš iz tog razloga smo tu, zajedno im možemo uljepšati barem malo taj blagdanski ugođaj i priuštiti neizmjerno veselje i čaroban osmijeh na licu djece dok otvaraju poklon svoje „božićne vile”. I ove godine smo zato tu mi, ali i vi! – rekli su iz Udruge Sveta Ana.

Sve što trebate učiniti da biste i vi postali „božićnom vilom”, jest odabrati redni broj djeteta. Na navedenom popisu niže možete odabrati djecu koju želite darivati slatkišima, igračkama ili odjećom. Na Vama je da odlučite što želite pokloniti.

Zadnji dan za predaju poklona je 19. prosinca kako bi ih članovi Udruge stigli na vrijeme razvrstati i dostaviti po školama. Iz Udruge također mole sve koji žele pomoći da se oko odabira rednog broja djeteta i preuzimanja poklona javljaju isključivo u inbox Facebook profila (Mateja Posarić, Sveta Ana Lobor) radi lakšeg dogovora.

– Jer osmijeh na dječjem licu ima neprocjenjivu vrijednost! – poručili su iz Udruge Sveta Ana.

foto: ilustracija
sjever.hr
29.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.