Now Reading:
Izlagači iz Koprivničko-križevačke županije svojim će se proizvodima predstaviti na sajmu Croagro – prostor osigurala Županija
Full Article 2 minutes read

Izlagači iz Koprivničko-križevačke županije svojim će se proizvodima predstaviti na sajmu Croagro – prostor osigurala Županija

Izlagači iz Koprivničko-križevačke županije predstavljaju se na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije te sajmovima hrane i zdravog življenja – CROAGRO koji će se od 30. studenoga do 3. prosinca održavati na Zagrebačkom velesajmu.

Pokrovitelji sajma su Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Hrvatski sabor – Odbor za poljoprivredu i Grad Zagreb. Partneri sajma su Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, Hrvatska poljoprivredna komora, Obrtnička komora Zagreb, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet iz Zagreba, Fakultet agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka i Hrvatska zajednica županija.

Sajmovi predstavljaju važnu platformu za sve teme iz područja poljoprivrede, hrane i održivog življenja, kao i promociju zanimanja u poljoprivredi. Svoje će proizvode i usluge izlagati više od 400 izlagača iz 32 zemlje na 12.000 m2 izložbenog prostora u 4 paviljona: 8, 8a, 9 i 11a.

U sklopu sajmova održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice, kao i degustacije zdravih delicija. Svečano otvorenje na rasporedu je 30. studenoga 2023. u 11.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Koprivničko-križevačka županija organizirala je predstavljanje i promociju izlagača sa svog područja te zakupila 100 m² izlagačkog prostora za 12 svojih izlagača.

foto: FB – croagro
sjever.hr/kckzz.hr
29.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.