Now Reading:
STRAŠNO: Muškarac u Ozlju ubio psa i pucnjavom ugrozio živote dvoje ljudi. Policija mu oduzela cijeli arsenal oružja  
Full Article 1 minutes read

STRAŠNO: Muškarac u Ozlju ubio psa i pucnjavom ugrozio živote dvoje ljudi. Policija mu oduzela cijeli arsenal oružja  

Policija u Ozlju je provela kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je počinio kaznena djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ te „Ubijanje i mučenje životinja“, prenosi index.hr.

Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila kako je osumnjičeni 67-godišnjak u subotu u šumskom predjelu na području Ozlja, hicem iz vatrenog oružja usmrtio psa u vlasništvu 39-godišnje žene.

39-godišnjakinja se u trenutku usmrćivanja psa nalazila zajedno s 43-godišnjim muškarcem u neposrednoj blizini psa, na udaljenosti od samo 1.5 metara, tako da je osumnjičenik doveo u opasnost i njihove živote. 

Iz Policijske uprave karlovačke su naveli kako je tijekom kriminalističkog istraživanja provedeno više istražnih radnji. Na temelju naloga Županijskog suda u Karlovcu obavljene su pretrage doma i drugih prostorija osumnjičenog muškarca te automobila u njegovom vlasništvu. 

Oduzete su mu četiri lovačke puške, lovački pištolj i 758 komada streljiva raznih kalibara koje je legalno posjedovao, te 116 komada streljiva za koje nije posjedovao dozvolu. 

Protiv osumnjičenog muškarca bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/index.hr 28.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.