Now Reading:
Na pješačkom prijelazu udarila autom u 70-godišnju pješakinju- nesretna žena završila s teškim ozljedama
Full Article 50 second read

Na pješačkom prijelazu udarila autom u 70-godišnju pješakinju- nesretna žena završila s teškim ozljedama

Temeljem zaprimljene prijave ozljeda Županijske bolnice Čakovec te provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 60-godišnjakinja, počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Naime, u četvrtak 23. studenoga ove godine oko 12:30 sati u Čakovcu, osumnjičena je upravljala osobnim automobilom čakovečke registarske oznake Ulicom Ivana Mažuranića. Obilježenom pješačkom prijelazu nije se približavala sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno da može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustila pješake koji su već stupili na pješački prijelaz, priopćila je PU međimurska.

Vozačica je autom naletjela na 70-godišnju pješakinju koja je u tom trenutku prelazila kolnik obilježenim pješačkim prijelazom. Ozlijeđena je pješakinja vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je u nesreći teško ozlijeđena.

Protiv 60-godišnje vozačice zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

sjever.hr
28.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.