Now Reading:
Tražite posao? Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske
Full Article 8 minutes read

Tražite posao? Donosimo vam ponudu poslova na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca u Krapinsko-zagorskoj, Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Pročitajte više u nastavku.

Krapinsko-zagorska županija

MKos Graditeljstvo zapošljava na poziciji Građevinski radnik (m/ž). Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno.  Radno iskustvo nije potrebno . Kandidat treba imati završenu osnovnu školu.  Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Prijavite se putem linka do 21.12.2023.

EUROLEX ZAŠTITA d.o.o zapošljava na poziciji Zaštitar (m/ž). Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu srednju školu. Radno iskustvo nije potrebno. Mjesto rada je Oroslavje. Prijavite se putem linka do 30.11.2023.

BOŽIDAR GRADNJA j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni radnik na gradilištu (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Traži se osoba s godinu dana radnog iskustva.Moguće zapošljavanje umirovljenika. Mjesto rada je Oroslavje . Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 21.12.2023.

SATO zapošljava na poziciji Strojar (m/ž). Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno.Poželjno je da kandidati imaju završenu srednju/višu školu grafičkog, strojarskog ili elektrostrojarskog usmjerenja, no isto nije uvjet. Mjesto rada je Zabok.Prijavite se putem linka do 28.11.2023.

TRGOCENTAR zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Radno iskustvo nije potrebno. U opis posla ulazi zaprimanje robe , slaganje robe i prodaja. Kandidat treba imati završenu srednju školu. Mjesto rada je Donja Batina. Prijave možete poslati putem linka do 21.12.2023.

ŠKALEC PROMET d.o.o. zapošljava na poziciji  Pomoćni kuhar (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Radno iskustvo nije potrebno.Potrebni su završeni niži razredi osnovne škole.Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka  do 21.12.2023

CVJEĆARNA I TRGOVINA “TRATINČICA” zapošljava na poziciji Cvjećar/aranžer (m/ž). Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i godinu dana radnog iskustva. U opis posla ulaze svi poslovi vezani uz rad cvjećarne. Mjesto rada je Krapina. Prijave možete poslati putem linka do 11.12.2023.

Dom zdravlja Krapinsko – zagorske županije zapošljava na poziciji Doktor/specijalizant iz opće interne medicine (m/ž). Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. Mjesto rada je Krapina.Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem  linka  do 07.12.2023.

JEDINSTVO KRAPINA zapošljava na poziciji Kontrolor (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno, Kandidat treba imati znanje njemačkog jezika i napredno poznavanje informatike autocad.Mjesto rada je Krapina. Zadaci ovog posla su izvođenje operacije kontrole repromaterijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda. Prijave možete poslati putem linka do 23.11.2023.

Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice zapošljava na poziciji Spremač (m/ž). Mjesto rada je Krapinske Toplice. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu.Prijave možete poslati putem linka do 28.11.2023.

Međimurska županija

KTC d.d. zapošljava na poziciji Blagajnik (m/ž). Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je Čakovec. Traži se osoba sa  SSS prodavač ili sično koja ima vozačku dozvolu B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 04.12.2023.

Carin-Transporti d.o.o. zapošljava na poziciji vozač – dostavljač C kategorije (m/ž). Nudi se stalni radni odnos. Mjesto rada je Čakovec. Traži se kandidat s vozačkom dozvolom C kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 28.11.2023.

PRIMABIRO d.o.o zapošljava na poziciji Radnik na pakiranju (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. Moguće zapošljavanje umirovljenika. Mjesto rada je Čakovec. U opis posla ulazi  priprema robe za pakiranje i povremeni rad na visini. Prijavite se na link do 22.12.2023.

BLAŽEKA zapošljava na poziciji Vozač dostavnog vozila (m/ž). Nudi se stalni radni odnos i plaćene putne troškove. Mjesto rada je Donji Pustakovec. Zadatak na ovoj poziciji je dostava pilećeg upakiranog mesa po mesnicama. Kandidat treba biti vozač s “B” i “C” kategorijom s područja Međimurske i Varaždinske županije. Prijave se šalju na link do 21.12.2023.

KIBORG D.O.O zapošljava na poziciji Knjigovođa (m/ž). Poslodavac nudi rad na određeno i puno radno vrijeme. Traži se osoba s dvije godine radnog iskustva i završenom četverogodišnjom školom. Mjesto rada je Prelog.  U opis posla spadaju unos ulaznih i izlaznih računa, knjiženje KPI. Prijavite se na link do 10.12.2023.

SPAR Hrvatska zapošljava na poziciji Radnik na poslovima čišćenja (m/ž). Poslodavac omogućava smjenski rad i plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Čakovec. Nekih od zadataka i odgovornosti su održavanje čistoće skladišta i provođenje odredbi HACCP sustava. Traži se osoba koja pozdana, predana i točna u poslu. Prijavite se na link do 30.11.2023.

MN PROJEKT zapošljava na poziciji Pomoćni bravar (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Mjesto rada je Krištanovec. Poželjno je da kandidat ima  iskustvo u radu u metalskoj industriji i minimalno završene niže razrede osnovne škole. Prijavite se na link do 31.12.2023.

OPĆINA PRIBISLAVEC zapošljava na poziciji Referent za proračun, financije i računovodstvo (m/ž). Mjesto rada je Pribislavec. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Traži se osoba sa srednjom stručnom spremom ekonomske struke i najmanje 1 godina radnog iskustva. Prijavite se na link do 30.11.2023.

FERRO-PREIS D.O.O. zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. U posao spadaju obavljanje ulazne kontrole i skladištenje robe. Kandidat treba poznavati rad na računalu i biti osposobljen za upravljanje viličarom. Mjesto rada je Čakovec.Prijavite se na link do 31.12.2023.

RAGUSA zapošljava na poziciji Prehrambeni tehnolog (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i mogućnost dodatne edukacije. Traži se osoba s minimlano višim ili prvostupanjskim obrazovanjem i godinom dana radnog iskustva. Mjesto rada je Čakovec. .Prijavite se na link do 06.12.2023.

Varaždinska županija

KTC d.d. zapošljavaja na poziciji Konobar(m/ž). Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme. U opis posla ulazi posluživanje gostiju i pranje posuđa. Traži se osoba sa SSS koja poznaje rad na računalu i ima godinu dana radnog iskustva. Mjesto rada je Varaždin. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 04.12.2023.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Traži se marljiv i odgovoran kandidat koji je aktivni vozač i posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Glavna zadaća na ovoj poziciji je gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 31.12.2023.

Transport i Trgovina Biškup zapošljava na poziciji Disponent (m/ž). Nude se mogućnost stalnog zaposlenja, konkurentna plaća i službeni mobitel. U ovaj posao spadaju kontinuirana komunikacija s vozačima i Optimizacija transportnih ruta. Kandidat treba imati SSS i minimalno 2 godine radnog iskustva. Mjesto rada je Turčin. Prijavite se na link do 06.12.2023.

Inter Land d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač opreme za ribolov (m/ž). Poslodavac omogućava plaćene troškove prijevoza i nagradu za radne rezultate. Traži se osoba koja je odgovorna, komunikativna i ljubazna. Neki od zadataka na ovoj poziciji su prodaja robe i rad na blagajni. Mjesto rada je Varaždin. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 28.11.2023.

K & S zapošljava na poziciji Bravar (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i poznavati korištenje varilačkog aparata radi spajanja pozicija . Radno iskustvo nije potrebno. Zadatak ovog posla je sastavljanje pozicija pomoću nacrta. Mjesto rada je Varaždin. Prijavite se na link do 20.12.2023.

BAGERKOP-ROBERTO zapošljava na poziciji Lakirer (m/ž). Poslodavac nudi puno radno vrijeme i  predviđenu plaću od 1.500 eura (neto). Kandidat treba imati završenu trogodišnju školu i pet godina radnog iskustva. U opis posla spadaju ​poslovi lakiranja vozila, kamiona i  radnih strojeva. Mjesto rada je Turčin. Prijavite se na link do 20.12.2023.

NOVA-GRADNJA GG zapošljava na poziciji Pomoćni zidar (m/ž). Nude se stimulativna primanja i puno radno vrijeme. U opisu posla su zidarski poslovi pri gradnji stambenih objekata i rad na terenima u Istri i Dalmaciji. Traži se osoba sa završenom osnovnom školom.Radno iskustvo nije važno. Mjesto rada je Gornje Makojišće. Prijaviti se možete putem linka do 20.12.2023.

KREŠIMIR-FUTURA zapošljava na poziciji Serviser samouslužnih aparata (m/ž). Mjesto rada je Ivanečko Naselje. Zadaci ove pozicije su servisiranje aparata u sjedištu tvrtke i  demontaža rabljenih aparata. Traži se kandidat sa završenom srednjom školom i znanjem iz elektro struke. Poslodavac nudi puno radno vrijeme. Prijaviti se možete putem linka do 06.12.2023.

BRANKA D.O.O. zapošljava na poziciji  Poslužitelj pića i napitaka (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Traži se osoba sa završenom osnovnom školom. Radno iskustvo nije potrebno.Poslodavac nudi puno radno vrijeme. U posao spada posluživanje pića i napitaka u caffe baru “BRANKA”. Prijaviti se možete putem linka do 20.12.2023.

ZAGORJE-TEHNOBETON zapošljava na poziciji Električar (m/ž). Mjesto rada je Varaždin .Radno iskustvo nije potrebno.Poslodavac nudi puno radno vrijeme. Traži se kandidat sa završenom trogodišnjom srednjom školom. U opis posla ulazi održavanje i obnova elektroinstalacija strojeva i uređaja. Prijaviti se možete putem linka do 22.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 25.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.