Now Reading:
Djevojka (20) u Varaždinu autom naletjela na vozilo ispred sebe i pobjegla s mjesta nesreće, ozlijeđeno je 6-godišnje dijete
Full Article 1 minutes read

Djevojka (20) u Varaždinu autom naletjela na vozilo ispred sebe i pobjegla s mjesta nesreće, ozlijeđeno je 6-godišnje dijete

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnoj nesreći u Varaždinu u kojoj je ozlijeđeno 6-godišnje dijete.

U četvrtak, 23. studenoga, oko 7 sati i 30 minuta, djevojka u dobi od 20 godina upravljala je osobnim vozilom u svojstvu mladog vozača, Ulicom braće Radić u Varaždinu.

Pri izlasku iz kružnog toka raskrižja s ulicom Ratimira Hercega te dolaskom do raskrižja s ulicom Janka Jurkovića, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, kao i gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila naletjela na stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao 44-godišnjak, koji se u tom trenutku zaustavio na kolniku radi propuštanja pješaka na pješačkom prijelazu.

U prometnoj je nesreći ozlijeđeno 6-godišnje dijete iz vozila 44-godišnjaka, koje je bilo smješteno na stražnjem sjedalu u sigurnosnoj sjedalici.

Djetetu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nakon prouzročene prometne nesreće 20-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije obavijestila policiju niti ostavila svoje podatke i podatke o vozilu.

Navedena je pronađena istog dana po policijskim službenicima Postaje prometne policije Varaždin.

foto: ilustracija
sjever.hr
24.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.