Now Reading:
Dino Miklaužić iz Huma na Sutli među 12 finalista Superstara: Glazba mi je sve što u životu znam, osjećaj je nestvaran i pokušavam cijeniti svaki provedeni trenutak s ekipom i produkcijom
Full Article 2 minutes read

Dino Miklaužić iz Huma na Sutli među 12 finalista Superstara: Glazba mi je sve što u životu znam, osjećaj je nestvaran i pokušavam cijeniti svaki provedeni trenutak s ekipom i produkcijom

Dino Miklaužić iz Huma na Sutli je među 12 finalista u glazbenom show-u RTL-a Superstar, koje je odabrao žiri, kojeg čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković.

Dino ima 18 godina i učenik je četvrtog razreda hotelijersko–turističkog tehničara srednje škole u Krapini, živi i voli glazbu, svira gitaru i klavir te piše pjesme. Već se proslavio 2016. godine kao pobjednik druge sezone dječjeg glazbenog showa Zvjezdice.

Biti među 12 najboljih pjevača i u finalu zasigurno znači jako puno, a jedne od važnijih stvari za to su zasigurno talent i ljubav prema glazbi.

Finalne emisije počinju , uživo, večeras na RTL televiziji, a Dino Miklaužić je za sjever.hr rekao kako se osjeća među 12 najboljih, što mu to znači i kakva je konkurencija.

– Osjećaj je nestvaran, nije mi svaki dan, kao jedan dan na Superstaru. Pokušavam cijeniti svaki provedeni trenutak s ekipom i s produkcijom. Pripremam se tako što jednostavno pjevam dokle god mogu! Ne Za mene ne postoji konkurencija i ne gledam kolege iz showa kao konkurenciju – istaknuo je Dino.

Očekivanja su mu se već  ispunila, ali i dalje očekuje uživanciju i zabavu kroz show, te da još više unaprijedi svoju glazbu. 

– U show sam se odlučio prijaviti zbog toga što sam već prije imao priliku napraviti nešto u glazbi i bilo mi je žao što nisam, a glazba mi je sve što u životu znam. U subotu ću se predstaviti s Rock and roll-om – naglasio je Miklaužić.

Dino će se s još 11 kandidata boriti za titulu Superstara, ali i nagradu od 50 tisuća eura. Želimo mu puno sreće.

FOTO: RTL

sjever.hr 18.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.