Now Reading:
Muškarac naivno nasjeo na prijevaru “fatalne šogorice”: Htio seks za 500 kuna, pa ostao bez 27 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

Muškarac naivno nasjeo na prijevaru “fatalne šogorice”: Htio seks za 500 kuna, pa ostao bez 27 tisuća kuna

Lukava žena i njezin šogor iskoristili su naivnost i neoprez muškarca koji se želio malo „opustiti” u zagrljaju Slavonke koja mu je obećala seks za 500 kuna.

Kako donosi portal Glas Slavonije, 23-godišnji Slavonac osuđen je na uvjetnu kaznu jer je sa sadašnjom šogoricom okrao naivnog muškarca kod prodavaonice u malom mjestu nedaleko od Osijeka. Nepravomoćno je proglašen krivim zbog krađe 27.000 kuna.

Naime, nakon što je njegova šogorica obećala muškarcu na kojeg je naišla da će s njim imati seksualne odnose za iznos od 500 kuna, otišla je sa žrtvom iza trgovine, gdje se muškarac počeo skidati. Optuženi 23-godišnjak došao je do njih, a njegova prijateljica počela je milovati žrtvu po tijelu i pri tome iskoristila njegovu neopreznost te mu otkopčala torbicu oko pojasa i iz nje izvadila novčanik u kojem je bilo 27.000 kuna. Novčanik je dodala 23-godišnjaku.

Sud je mladog Slavonca osudio na kaznu zatvora od godinu dana, no u zatvor neće ići ako u razdoblju od četiri godine ne počini novo kazneno djelo. Žrtvi mora isplatiti ukradenih 27.000 kuna, odnosno sada 3583,52 eura, te platiti troškove kaznenog postupka, 70 eura, donosi Glas Slavonije.

Žena je trenutno u bijegu i nije dostupna sudu, a muškarac kojeg su okrali naveo je da su mu prišli njemu nepoznati ljudi koji su rekli da su gladni, te im je njegov susjed rekao da nema novca, ali da im može dati kruh. Rekao je da je “ta mala” otišla s njim iza trgovine jer je htjela voditi ljubav, a onda mu je uzela torbicu oko pojasa u kojoj je bio novčanik. Poslije je pozvan u policiju, gdje ih je oboje prepoznao.

foto: ilustracija (pixabay) – nema veze sa stvarnim događajem
sjever.hr/glas-slavonije.hr
23.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.