Now Reading:
TRAGEDIJA U ČAKOVCU Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo 77-godišnjak
Full Article 2 minutes read

TRAGEDIJA U ČAKOVCU Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo 77-godišnjak

Kao što smo izvijestili, u srijedu nešto prije 12 sati se u Čakovcu, na raskrižju ulica Globetka, Braće Graner i Športske ulice dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 77-godišnji vozač osobnog automobila.

On je upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice braće Graner te je dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Globetka, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer svojeg kretanja prema kolniku Športske ulice, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, priopćila je PU međimurska.

Uslijed opisane situacije u bočni dio njegovog automobila, u kočenju, udario je prednjim bočnim dijelom teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom (šleper) kojim je kolnikom Ulice Globetka upravljao 47-godišnji vozač. Nakon udara, osobni automobil odbačen je izvan kolnika u cestovni jarak.

Na mjestu događaja liječnik tima hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt 77-godišnjeg vozača osobnog automobila.

Očevid prometne nesreće u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Čakovec obavila je nadležna državna odvjetnica te je naložila obdukciju, nakon čega je tijelo preminulog vozača prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec.

U izvlačenju vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec.

Zbog očevida prometne nesreće od 12:27 do 14:20 sati ulice Globetka, Braće Graner i Športska bile su zatvorene za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

foto: pu međimurska
sjever.hr
19.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.