Now Reading:
Nakon sastanka u Vladi Konzum stavlja na akciju 360 proizvoda plus 1000 na sniženja
Full Article 1 minutes read

Nakon sastanka u Vladi Konzum stavlja na akciju 360 proizvoda plus 1000 na sniženja

Danas su nastavljeni pregovori o smanjenju cijena nekih od osnovnih namirnica. U utorak su se trgovci jedan na jedan sastali s ministrom gospodarstva Davorom Filipovićem, donosi dnevnik.hr.


Ministar je razgovore ocijenio konstruktivnima, a dodao je kako su svi prihvatili sugestije oko snižavanja cijena te da nitko nije odbio dogovor. Danas će nakon Vlade biti objavljeni detalji.
Premijer Plenković započeo je sastanak u Vladi zajedno s pet ministara te predstavnicima trgovačkih lanaca. Na sastanku sudjeluju i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, ministar financija Marko Primorac, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Fabris Peruško iz Fortenove dao je izjavu nakon sastanka.

“Imali smo konstruktivan razgovor s Vladom. Obećali smo da ćemo odraditi sve što je moguće da pomognemo da dođe do smanjenja inflacije u Hrvatskoj. U Konzumu već od ovoga petka krećemo s akcijama na oko 360 proizvoda plus još tisuću na kojima ćemo ići s manjim cijenama. Cilj je i nama kao kompaniji da inflacija bude manja“, rekao je nakon sastanka.

foto arhiva
sjever.hr/dnevnik.hr
13.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.