Now Reading:
Nakon sastanka u Vladi Konzum stavlja na akciju 360 proizvoda plus 1000 na sniženja
Full Article 1 minutes read

Nakon sastanka u Vladi Konzum stavlja na akciju 360 proizvoda plus 1000 na sniženja

Danas su nastavljeni pregovori o smanjenju cijena nekih od osnovnih namirnica. U utorak su se trgovci jedan na jedan sastali s ministrom gospodarstva Davorom Filipovićem, donosi dnevnik.hr.


Ministar je razgovore ocijenio konstruktivnima, a dodao je kako su svi prihvatili sugestije oko snižavanja cijena te da nitko nije odbio dogovor. Danas će nakon Vlade biti objavljeni detalji.
Premijer Plenković započeo je sastanak u Vladi zajedno s pet ministara te predstavnicima trgovačkih lanaca. Na sastanku sudjeluju i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, ministar financija Marko Primorac, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Fabris Peruško iz Fortenove dao je izjavu nakon sastanka.

“Imali smo konstruktivan razgovor s Vladom. Obećali smo da ćemo odraditi sve što je moguće da pomognemo da dođe do smanjenja inflacije u Hrvatskoj. U Konzumu već od ovoga petka krećemo s akcijama na oko 360 proizvoda plus još tisuću na kojima ćemo ići s manjim cijenama. Cilj je i nama kao kompaniji da inflacija bude manja“, rekao je nakon sastanka.

foto arhiva
sjever.hr/dnevnik.hr
13.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.