Now Reading:
VATRENI PONEDJELJAK – event koji je trebao još više zbližiti navijače i vatrene imao kontraefekt?
Full Article 3 minutes read

VATRENI PONEDJELJAK – event koji je trebao još više zbližiti navijače i vatrene imao kontraefekt?

Vatreni ponedjeljak trebao je biti event koji bi još više zbližio navijače i samu Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, međutim, čini se da je imao kontraefekt.

Event koji se održao u zagrebačkom City Centru West, u kojem su sudjelovali hrvatski nogometni reprezentativci zaigrali su mini-turnir 3v3 te su potpisivali dresove za navijače.

No neki su ostali vrlo nezadovoljni. Ponajviše su se žalili kako su morali kupiti službene HNS proizvode, čekati satima u redu, da bi ih na kraju potjerali kući, bez autograma.

“Sportvision nakon utakmice sramota kako ste organizirali potpisivanje uzeli ste ljudima novce prestali ste pustat ljude unutra nakon 45 minuta, sramite se

“Mogli ste odmah napisati da je samo za odabranu ekipu da ne cekamo sa djecom u redovima prvo za kupnju (skupog i starog) dresa i odlazimo doma nakon 8 sati da nismo ni vidjeli nikoga. Odlican nacin da se rijesite starih zaliha i prevarite vase najmlade navijace. Divan prvi dan skole. Ocekujemo povrat novca!”

Hvala Vatrenima koji su uvijek uz navijače. Organizacija nažalost iz različitih razloga nije bila dobra. Turnira jedva se moglo vidjeti na ekranu, a šanse na jedan autogram de facto nije bilo. Red kod sport visiona je bio neorganiziran, te je jako sporo išlo. Trebalo se nekako organizirati, da igrači daju autograme ljudima u prolazu. Tako su makar stotine ljudi čekali satima, ali nisu stigli do igrača. Super bi bilo, ako vi to drugi put sve malo veće organizirate.”

Neki navijači traže i službenu ispriku Hrvatskog nogometnog saveza, dok drugi traže službeno očitovanje SportVisiona.

“@hns_cff ocekujemo bar ispriku za losu organizaciju, mislimo da su djeca to zasluzila!“,

“Očekujemo službeno očitovanje od Sport Vision, o povratu kupljenih nepotpisanih proizvoda jer ovakvu sramotu hrvatska djeca nisu zaslužila..ista ta djeca koja od sreće plaću na tribinama za svaki uspjeh vatrenih. Vrlo brzo ste zaboravili tko vas dočekuje na trgovima i ulicama, sve od aerodroma do Trga… UVIJEK…naša djeca su zaslužila bolje“, samo su neki od komentara.

SportVision je pak, na svom facebook profilu, isključio mogućnost komentiranja objave u kojoj su napisali:

“Požuri u #SportVision trgovinu u City Centar one Zagreb West jer samo danas prvih 1000 kupaca nagrađujemo poklonom iznenađenja! 🎁 Kreni i otvori svoj poklon na vrijeme! ⏰ Vidimo se!”

Spomenimo kako je turnir osvojila momčad Bubašvabe koju su činili Andrej Kramarić, Borna Sosa i Lovro Majer, pobijedivši u finalu Trio Gušt – momčad koju su činili Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović.

foto: screenshot Instagram hns_cff/arhiva
mdjak/sjever.hr
05.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.