Now Reading:
Srednjoškolci s područja Murskog Središća dobiti će 70 eura jednokratne novčane pomoći
Full Article 50 second read

Srednjoškolci s područja Murskog Središća dobiti će 70 eura jednokratne novčane pomoći

Grad Mursko Središće unazad nekoliko godina provodi mjeru dodijele jednokratne novčane pomoći za učenike srednjih škola s područja grada. Svakom srednjoškolcu, koji u zadanom vremenskom roku podnese prijavnicu sa svom potrebnom dokumentacijom, dodijeljena su, ili će biti, novčana sredstva u iznosu od 70,00 eura. 

U gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće, gradonačelnik Dražen Srpak upriličio je prijem za učenike srednjih škola s područja grada. Kako prostorni kapacitet ne dozvoljava prijem za sve učenike, istom su prisustvovali učenici minimalno po jedan iz svakog naselja grada. 

Grad Mursko Središće na svojem području provodi brojne demografske i socijalne mjere te ih svake godine nadopunjuje i povećava. U tim mjerama vrlo važnu ulogu ima ulaganje u mlade, u ovom slučaju srednjoškolce, kako bi i financijski doprinos Grada pomogao učenicima u školovanju. 

Također, iz Grada napominju kako je rok prijava, za dodjelu jednokratne novčane pomoći za učenike srednjih škola s područja grada Mursko Središće, do 15. rujna 2023. godine. 

sjever.hr/mursko-sredisce.hr
Foto: mursko-sredisce.hr
02.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.