Now Reading:
Ovog vikenda u Mariji bistrici „Koncert povodom prijateljstva“ i Biciklijada Selnica – Gusakovec
Full Article 1 minutes read

Ovog vikenda u Mariji bistrici „Koncert povodom prijateljstva“ i Biciklijada Selnica – Gusakovec

U sklopu ”Ljeta u Mariji Bistrici”, u subotu će se održati „Koncert povodom prijateljstva“ Glazbenog društva ”Sokol” iz Buzeta i KUD-a ”Lovro Ježek” Marija Bistrica.

Ova društva ove godine slave 40 godina prijateljstva, a za ovu priliku na središnjem bistričkom trgu nastupit će Limena glazba KUD-a ”Lovro Ježek”, te Limena glazba, Folklorna skupina, Mješoviti pjevački zbor i Klapa ”Pinguentum” GD ”Sokol”. Koncert počinje u 19 sati.

U nedjelju je na rasporedu 17. izdanje Biciklijade Selnica – Gusakovec. Start je u 15 sati kod Lojzekove hiže. Ruta od 10 km ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma, uz besplatno osvježenje na odmorištima. Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže. Kotizacija iznosi 5 eura, a za djecu do 15 godina je besplatna. Na startu će Policijska uprava krapinsko – zagorska provoditi evidenciju bicikala u sklopu preventivne aktivnosti „Biciklirajmo sigurno” uz savjete za sigurnu vožnju i samozaštitno ponašanje vezano za krađe bicikla. U slučaju lošeg vremena biciklijada se otkazuje.

sjever.hr 31.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.